Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de oferta Hyundai i30.


Nume
Prenume
Telefon
Email
Distribuitor
Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Termenii si Conditiile Hyundai Auto Romania
Sunt de acord sa ma inscriu la Newsletter


Cu un pas inainte.
Noua generatie i30.

Cum poate o masina sa tina pasul cu lumea in continua schimbare?
Pentru inceput, printr-un design atemporal. Apoi, pachetul cuprinzator de tehnologii de siguranta si conectivitate, alaturi de o noua gama de motoare turbopropulsate, completeaza imaginea dinamica, pentru un nou stil de viata.
Pentru ca regulile de ieri nu se mai aplica. Vremurile se schimba, iar tu evoluezi odata cu ele. Fii cu un pas inainte! Noul i30 te asteapta in cel mai apropiat showroom Hyundai sa-l pui la incercare!


Perioada campaniei: mai-iunie 2017


Oferta destinata persoanelor fizice, supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil, prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu, sub rezerva acceptarii Hyundai Auto Romania ca producator validat si exclusiv din momentul inscrierii sale pe site-ul www.afm.ro. Pret pentru noul Hyundai i30 1.4 Classic, consum (l/100 km) / emisii CO2 (g/km) in regim combinat: 5,4 / 126, obtinut prin scaderea din pretul de oferta a contravalorii primei de casare de 6.500 RON, echivalata cu 1.450 € la cursul 1 € = 4,4828 lei. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Garantia de cinci ani fara limita de kilometri se aplica doar autovehiculelor Hyundai care au fost vandute initial de catre distribuitorul autorizat Hyundai catre clientul final, asa cum este prevazut in termenii si conditiile disponibile in pasaportul de service. Oferta valabila in perioada mai – iunie 2017. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.


Top