Pentru a beneficia de oferta Hyundai, va rugam sa completati formularul de mai jos.


Nume
Prenume
Telefon
Email
Distribuitor
Va rugam sa introduceti textul din imaginea alaturata.

Text ilizibil? Reincercati.


Dupa completarea formularului, va rugam sa confirmati faptul ca ati citit Nota de informare prin aplicarea unei bife in rubrica de mai jos:
declar ca am citit Nota de informare adresata persoanelor interesate de oferta si Politica privind protectia datelor; inteleg ca prin completarea formularului, datele mele personale vor fi prelucrate in scopul transmiterii ofertei si a corespondentei solicitate.
Puteti sa va exprimati acordul/ dezacordul prin selectarea unei singure optiuni pe care doriti sa o accesati:
imi exprim acordul pentru includerea datelor mele personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct);
imi retrag acordul exprimat anterior pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea operatorilor asociati (marketing direct);
Declar ca am peste 16 ani si am luat la cunostinta de Politica de confidentialitate a site-ului.

Hyundai i30 Fastback este mai mult decat o silueta remarcabila, este o declaratie de stil. Expresiv din orice unghi, linia gratioasa a plafonului si formele aerodinamice contureaza imaginea elegantei pure. Te va impresiona cu dinamismul, dar si cu tehnologiile avansate pentru siguranta si conectivitate. Mai mult, vine cu 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP. Hyundai i30 Fastback. Tot ceea ce conteaza.

Perioada campaniei: 10 aprilie - 30 aprilie 2019.


Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Consumul pentru Hyundai i30 Fastback in regim combinat NEDC: 5.4 - 5.9 l/ 100 km; emisii CO2: 123 - 134 g/km. Consumul mediu oficial WLTP: 5.6 - 6.8 l/ 100km; emisii CO2: 131 - 155 g/km.


Top