Fii alaturi de Hyundai la Salonul Auto de la Frankfurt!
Urmareste transmisiunea live si ai ocazia sa fii printre primii care afla noutatile Hyundai,
in cadrul conferintei de presa, marti, 12 septembrie, ora 13:55.


LIVESTREAM
12.09.2017, 13:55

Noul Hyundai Kona Design elegant si tehnologii avansate
Cu un design avangardist si echipamente de top, Kona a fost conceput pentru a veni in intampinarea clientilor cu un stil de viata dinamic.

Incepand cu anul 2001, odata cu lansarea modelului Santa Fe, Hyundai a vandut in Europa peste 1,4 milioane de unitati de clasa SUV. Cel mai bine vandut autovehicul pe piata europeana din aceasta categorie este Tucson, cu peste 200.000 de unitati inregistrate de la lansare (2015). Kona devine astfel cel de-al patrulea membru al segmentului, alaturi de Grand Santa Fe, Santa Fe si Tucson.
Noul Hyundai i30 N Performante remarcabile
i30 N este primul model al diviziei de performanta Hyundai N, construit pe platforma noii generatii i30. Autovehiculul a fost conceput la Namyang, la Centrul Global de Cercetare si Dezvoltare al Hyundai Motor din Coreea, si testat la Nürburgring. i30 N a fost dezvoltat avand ca sursa de inspiratie domeniul motorsport si experienta Hyundai Motorsport in Campionatul Mondial de Raliuri.

Initiala "N" simbolizeaza traseul sinuos al unui circuit de curse, unde i30 N atinge niveluri maxime de tractiune si precizie. Motorul turbo de 2,0 litri genereaza o putere de pana la 275 CP si un cuplu de 353 Nm. Modelul are tractiune fata si transmisie manuala in sase trepte.
Noul Hyundai i30 Fastback Eleganta si sportivitate
Dupa lansarea i30 in cinci usi in 2016 si i30 Wagon la inceputul lui 2017, Hyundai dezvaluie i30 Fastback, cel mai nou membru al gamei i30, care va fi disponibil incepand cu anul viitor.

i30 Fastback dispune de un exterior elegant. Pentru un aspect remarcabil si bine definit, inaltimea grilei frontale a fost redusa. Priza de aer orizontala, pozitionata in partea de jos a grilei, contribuie la sporirea atractivitatii modelului. Silueta rafinata a noului i30 Fastback integreaza proportiile dinamice, specifice modelelor coupe sportive - linia eleganta a plafonului, capota alungita si caroseria robusta.

Top