Fii alaturi de Hyundai la Salonul Auto de la Geneva!
Urmareste transmisiunea live si ai ocazia sa fii printre primii care afla noutatile Hyundai,
in cadrul conferintei de presa, marti, 7 martie, ora 09:10.


LIVESTREAM
07.03.2017, 09:10

Noua generatie i30 Wagon Design remarcabil si tehnologii avansate
Noua generatie Hyundai i30 wagon a fost conceputa pentru clientii europeni la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim si produsa la fabrica Nošovice, din Republica Ceha. Partea frontala este dominata de noua grila de tip cascada si farurile cu tehnologie LED, care confera modelului un aspect rafinat si impunator.

La fel ca in cazul versiunii cu cinci usi, noul membru al familiei se remarca prin designul atemporal, completat de eleganta si versatilitatea caroseriei wagon.
Pe langa designul elegant, Hyundai i30 Wagon dispune de o capacitate de depozitare de 602 litri, care poate ajunge pana la 1.650 litri prin rabatarea banchetei din spate. Mai mult, al doilea membru al familiei i30 ofera spatii suplimentare de stocare sub podeaua portbagajului. Lungimea totala a autovehiculului este de 4.585 mm, cu 245 mm mai mare decat cea a versiunii cu cinci usi.

i30 dispune de o gama variata de propulsoare. Autovehiculul beneficiaza de trei motoare pe benzina si unul diesel de 1.6 litri, cu doua nivele de putere (110 sau 136 CP). Noul propulsor turbo pe benzina de 1.4 litri, in patru cilindri dezvolta 140 CP, iar cel de 1.0 litri T-GDi furnizeaza 120 CP.
DESIGN


Top