Hyundai Ioniq a castigat Good Design® Awards 2016

• Noul Ioniq a fost premiat de juriul Good Design® pentru al doilea an consecutiv

Hyundai Ioniq a castigat Good Design® Awards 2016, pentru al doilea an consecutiv. Distinctia primita subliniaza evolutia marcii in ceea ce priveste designul gamei de produse. Ceremonia de inmanare a premiilor se va desfasura in data de 27 ianuarie 2017, la New York.

Ioniq este primul autovehicul din lume disponibil in trei variante de propulsoare electrice: hibrid, plug-in hibrid si electric. Echipa Hyundai a creat un exterior impresionant, dar care aduce in acelasi timp o contributie semnificativa la indeplinirea cerintelor de protectie a mediului. Conturul simplu, dar rafinat, contribuie la imbunatatirea performantelor aerodinamice. In partea frontala, grila hexagonala specifica familiei de incorporeaza clapete active, care optimizeaza fluxul de aer urmand linia caroseriei. Designul unic al exteriorului continua in mod armonios si in habitaclu. Spatiul interior este utilizat eficient, in timp ce instrumentele de bord sunt usor lizibile. Pentru un aspect futurist, suprafetele simple si elegante folosesc materiale ecologice.

Good Design® reprezinta una dintre cele mai prestigiose distinctii pentru design. Evenimentul este organizat anual de catre Ateneul din Chicago - Muzeul de Arhitectura si Design, in cadrul galei fiind decernate premii pentru designul grafic, industrial si de produs. Juriul este format din profesionisti in materie de design, arhitectura, precum si experti si lideri culturali.

Castigatorii anului 2016 pot fi consultati accesand: www.chi-athenaeum.org si www.europeanarch.eu

Marketing & Communications Manager