WRC Hyundai

The world rally championship

Hyundai i20 WRCA luat startul in Campionatul Mondial de Raliuri 2016


Hyundai Motorsport Hyundai WRC website
De ce Campionatul Mondial de Raliuri?
Mai aproape de fani. In Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) participa modele de serie adaptate diferitelor trasee, cu un grad inalt de dificultate. Acestea se desfasoara pe asflat, macadam, zapada sau gheata. Eventimentul este alcatuit din 13 etape care se desfasoara in regiuni precum: Monte-Carlo, Argentina, Germania, Tara Galilor si Finlanda. Sunt probe dificile, care au loc in conditii speciale. WRC reprezinta adrenalina, entuziasm, pasiune si performanta.

Cele doua fete ale modelului i20
Hyundai a ales i20 pentru a concura in WRC. Acest model dispune de un design modern si materiale calitative, fiind un autovehicul ideal pentru deplasari cotodiene. Modelul i20, special proiectat pentru Campionatul Mondial de Raliuri beneficiaza de elemente tehnologice exceptionale si permormante. i20 WRC are la baza celebrul Hyundai i20, multe dintre componente fiind reproiectate si imbunatatite. 
Hyundai i20 WRC a fost proiectat la Centrul Hyundai de cercetare si Dezvoltare din Namyang, Coreea si este pregatit pentru raliu la sediul Hyundai Motorsport din Alzenau, Germania.
Hyundai Motorsport
Reprezinta un nou centru al excelentei si performantei tehnologice al Hyundai Motor Company. Proiectul a demarat in anul 2013 in Alzenau, Germania. Hyundai Motorsport are ca obiectiv dezvoltarea de programe motorsport, care sa demonstreaze performanta tehnologica Hyundai. Programul intens de testare desfasurat in anul 2013 a avut ca obiectiv formarea echipei si pregatirea modelului i20.
Top

Top