Solicita oferta personalizata!


Nume
Prenume
Telefon
Email
Distribuitor
Va rugam sa introduceti textul din imaginea alaturata.

Text ilizibil? Reincercati.


Declar ca am citit Nota de informare si Politica privind protectia datelor; inteleg ca prin completarea formularului, datele personale vor fi prelucrate in scopul procesarii solicitarii.
Declar ca am peste 16 ani si am luat cunostinta de Politica de confidentialitate a site-ului.
Puteti sa va exprimati acordul/ dezacordul prin selectarea unei singure optiuni:
sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct);
nu sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct).

Pe drumul catre mai bine.

“Extraordinar” cuprinde tot ceea ce provoaca limitele conventionalului. Pe drumul catre succes, nu exista scurtaturi.
Este nevoie de pasiune si de perseverenta pentru ca ideile sa devina realitate.
Idei care te conduc catre noi orizonturi, redefinesc asteptarile si aduc in prezent tehnologiile viitorului.
Descopera noul Hyundai KONA. Disponibil si in versiunile Electric, Hybrid si m Hybrid.

Noul KONA Electric.

Bucura-te de experiente memorabile - autonomie de pana la 484 de kilometri, sistem reglabil de franare regenerativa si sistem flexibil de incarcare. Datorita tehnologiilor avansate pentru siguranta si pentru conectivitate, calatoriile devin mai confortabile.

Noul KONA Hybrid.

KONA Hybrid propune o experienta captivanta de condus, la pachet cu noile tehnologii pentru siguranta si pentru conectivitate. Combinatia intre motorul traditional pe benzina si propulsorul electric asigura eficienta, protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

Noul KONA N Line.

Versiunea N Line pune accent pe placerea de a conduce si pe impactul emotional asupra conducatorului auto. Aspectul dinamic al modelului este amplificat de bara frontala, care se conecteaza armonios cu pasajele rotilor disponibile in culoarea caroseriei.

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

Afla mai multe despre e-mobilitate

Atunci cand vorbim despre mobilitatea electrica, exista mai multe tipuri de propulsoare electrificate disponibile astazi pe piata: vehicul complet electric (BEV), vehicul electric hybrid (HEV) si vehicul electric plug-in hybrid (PHEV).
BEV-urile, asa cum este KONA Electric, nu folosesc combustibil si, prin urmare, nu emit noxe.
Un vehicul hybrid sau electric hybrid (HEV) este echipat atat cu un motor cu ardere interna, cat si cu unul electric. In functie de modul de condus, in cazul autovehiculelor precum TUCSON Hybrid se face comutarea intre motorul electric si cel conventional sau, uneori, pot fi utilizate simultan.
Un vehicul electric plug-in hybrid (PHEV), asa cum este SANTA FE Plug-in, ofera cea mai buna optiune: electric – atunci cand iti doresti; benzina – atunci cand ai nevoie.

De-a lungul duratei lor de utilizare, EV-urile au emisii de carbon mai mici decat autovehiculele conventionale si, prin urmare, au impact mai mic asupra nivelului global de CO2.
De exemplu, pentru KONA Electric emisiile sunt zero, in timp ce ofera o autonomie de 484 de km (versiunea cu baterie de 64 kWh, conform testelor WLTP).
Daca ai nevoie de autovehicul in activitatile zilnice, un EV te poate ajuta sa contribui la reducerea emisiilor de carbon.
Exista, de asemenea, avantaje financiare in achizitionarea unui EV.
Astfel, achizitia acestuia poate fi mai costisitoare decat cea a unui automobil clasic, dar costurile de intretinere sunt de obicei mai mici.
De exemplu, BEV-urile includ doar o parte dintre piesele pe care le detine un automobil conventional, ceea ce inseamna, in multe cazuri, un cost de intretinere scazut. Cu un numar redus de piese, exista mai putine sanse de a intampina probleme de functionare si de a avea nevoie de reparatii costisitoare.

In functie de conexiunea la reteaua de la domiciliu sau de tipul statiei de incarcare publica la care ai acces, autovehiculele electrice, precum KONA Electric, ofera un sistem flexibil de incarcare.
Optiunea de a instala acasa o statie pentru incarcare rapida este cea mai utilizata. Autovehiculul electric poate fi incarcat astfel pe parcursul noptii.
Spre exemplu, atunci cand mergi la cumparaturi, la film sau la un restaurant cu prietenii, nu uita sa verifici unde se afla cea mai apropiata statie de incarcare publica. Astfel, bateria poate fi incarcata cat timp masina se afla in parcare.
Pas cu pas, e-mobilitatea devine standardul industriei.