Care sunt avantajele unui autovehicul electric?

Exista multe motive pentru a alege un autovehicul electric in detrimentul unuia conventional. Vom incepe cu cel mai evident: mediul inconjurator.

De-a lungul duratei lor de utilizare, EV-urile au emisii de carbon mai mici decat autovehiculele alimentate cu combustibil si, prin urmare, au impact mai mic asupra nivelului global de CO2. De exemplu, pentru KONA Electric emisiile sunt zero, in timp ce ofera o autonomie de 449 de km (versiunea cu baterie de 64 kWh, conform testelor WLTP). Daca ai nevoie de autovehicul in activitatile zilnice, un EV te poate ajuta sa contribui la reducerea emisiilor de carbon.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Emisiile de carbon

  Pot fi reduse

 2. Costurile de operare

  Pot fi reduse

 3. Costurile de intretinere

  Pot fi reduse

  Exista, de asemenea, avantaje financiare in achizitionarea unui EV. Astfel, achizitia acestuia poate fi mai costisitoare decat cea a unui automobil clasic, dar costurile de intretinere sunt de obicei mai mici.
  De exemplu, BEV-urile includ doar o parte dintre piesele pe care le detine un automobil conventional, ceea ce inseamna, in multe cazuri, un cost de intretinere scazut. Cu un numar redus de piese, exista mai putine sanse de a intampina probleme de functionare si de a avea nevoie de reparatii costisitoare. Pe langa aceste aspecte, tranzitia catre un autovehicul electric poate fi o oferta atractiva si datorita multiplelor stimulente guvernamentale disponibile in Europa, cum ar fi beneficiile fiscale, parcarea gratuita si multe altele.

  Pe langa beneficiile de mediu si cele financiare, conducerea unui EV este, de asemenea, foarte placuta. BEV-urile, de exemplu, nu dispun de transmisii cu mai multe trepte de viteza, ceea ce inseamna un raspuns instant si lin al puterii imediat ce ai pus piciorul pe pedala de acceleratie.

  E-mobilitatea devine standardul industriei.

  In acest sens, Hyundai pune deja la dispozitia clientilor patru autovehicule cu emisii zero.
  Si nu ne vom opri aici. Electric Awaits. Next Awaits.

  Urmeaza:

  Care sunt autovehiculele electrificate potrivite stilului meu?

  Urmeaza:

  Care sunt modalitatile de incarcare?

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  Descopera gama Hyundai ECO

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   Top