Care sunt autovehiculele electrificate potrivite stilului meu?

Atunci cand intentionezi sa achizitionezi un autovehicul cu o forma de tractiune electrificata, exista o serie de factori care trebuie luati in considerare.

Trebuie sa fii sigur ca autovehiculul pe care il achizitionezi se potriveste stilului si nevoilor tale.

Prima decizie pe care trebuie sa o iei este algerea modelului: hibrid (HEV), plug-in hibrid (PHEV) sau un autovehicul complet electric (BEV). In procesul deciziei de cumparare este important sa ai in vedere obiceiurile de conducere si stilul de viata. Locuiesti in oras si folosesti masina doar pentru calatorii mai scurte in drumul spre munca si in imprejurimi? Ai acces la statiile de incarcare la serviciu sau acasa? Daca raspunzi afirmativ la oricare dintre aceste intrebari, ai putea lua in considerare un BEV. Pe de alta parte, un PHEV poate functiona in modul electric pentru deplasari scurte, cu flexibilitatea de a avea un motor conventional pe benzina sau diesel pentru calatoriile pe distante mai lungi.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Autonomie

  Distante scurte sau calatorii lungi?

 2. Disponibilitatea statiilor de incarcare

  Acasa, la birou sau stradal?

 3. Stilul de condus

  Calm sau sportiv?

  Hyundai IONIQ este disponibil cu trei propulsoare electrice diferite (HEV, PHEV si BEV), iar daca esti in cautarea unui SUV poti alege intre KONA Electric sau KONA Hibrid. Exista numeroase optiuni pentru a achizitiona autovehiculul electrificat potrivit stilului tau - in functie de preferinte si de stilul de conducere, de distanta pe care o parcurgi zilnic si de posibilitatile de incarcare.

  E-mobilitatea devine standardul industriei.

  In acest sens, Hyundai pune deja la dispozitia clientilor patru autovehicule cu emisii zero.
  Si nu ne vom opri aici. Electric Awaits. Next Awaits.

  Urmeaza:

  Care sunt modalitatile de incarcare?

  Descopera gama Hyundai ECO

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   Top