Care sunt modalitatile de incarcare?

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Acasa

  Comod si practic

 2. Birou

  Optiune tot mai des utilizata

 3. Statiile publice

  Rapid si flexibil

  In functie de conexiunea la reteaua de la domiciliu sau de tipul statiei de incarcare publica la care ai acces, autovehiculele electrice, precum KONA Electric, ofera un sistem flexibil de incarcare.

  Optiunea de a instala acasa o statie pentru incarcare rapida este cea mai utilizata. Autovehiculul electric poate fi incarcat astfel pe parcursul noptii.

  In plus, atunci cand mergi la cumparaturi, la film sau la un restaurant cu prietenii, nu uita sa verifici unde se afla cea mai apropiata statie de incarcare publica. Astfel, bateria poate fi incarcata cat timp masina se afla in parcare. EV ofera o serie de sisteme si de aplicatii la bord, care contribuie la planificarea calatoriei, oferind informatii despre disponibilitatea statiilor de incarcare. Serviciile Hyundai Bluelink® ofera detalii in timp real despre statia de incarcare, cum ar fi locatia, tipurile de conector si disponibilitatea – atat pe telefon, cat si pe afisajul masinii.

  Pas cu pas, e-mobilitatea devine standardul industriei. In acest sens, Hyundai pune deja la dispozitia clientilor patru autovehicule cu emisii zero. Hyundai este pionier in tehnologia cu celule de hidrogen prin modelul NEXO si a introdus si primul SUV subcompact complet electric din Europa cu KONA Electric. Si nu ne vom opri aici. Electric Awaits. Next Awaits.

  Urmeaza:

  Cat timp dureaza incarcarea?

  Urmeaza:

  Care sunt costurile de incarcare?

  Urmeaza:

  Care este distanta pe care o pot parcurge?

  Descopera gama Hyundai ECO

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   Top