Care este distanta pe care o pot parcurge?

La fel cum exista o serie de factori care influenteaza eficienta consumului de combustibil, autonomia unui autovehicul electric poate varia in functie de: capacitatea bateriei, stilul de conducere, temperatura exterioara, numarul pasagerilor din autovehicul s.a.

KONA Electric are o autonomie de 449 de kilometri (conform testelor WLTP) in versiunea cu baterie de 64 kWh. Este suficient pentru o calatorie de la Bucuresti la Constanta sau de la Cluj la Timisoara.

Planifici un road trip cu un autovehicul electric? Este important ca toate detaliile sa fie stabilite inainte de calatorie, astfel incat pauzele de cafea sa fie planificate in zonele prevazute cu statii de incarcare rapida (DC).

Pentru a veni in ajutor, sistemele avansate de la bordul autovehiculului, precum serviciile Hyundai Live, ofera informatii in timp real despre statia de incarcare - cum ar fi locatia, tipurile de conector si disponibilitatea.

Ca si in cazul unui automobil conventional, un alt factor decisiv pentru autonomie este stilul de conducere. Astfel, un stil sportiv favorizeaza descarcarea bateriei. In plus, in cazul rampelor abrupte, EV-ul va necesita mai multa energie si bateria trebuie sa fie incarcata mai devreme.

E-mobilitatea devine standardul industriei.

In acest sens, Hyundai pune deja la dispozitia clientilor patru autovehicule cu emisii zero.
Si nu ne vom opri aici. Electric Awaits. Next Awaits.

Urmeaza:

Experienta de condus la volanul unui autovehicul electric.

Urmeaza:

Cat de mult costa un autovehicul electric?

Descopera gama Hyundai ECO

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    Top