Cat costa un autovehicul electric?

Exista mai multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand calculezi costul general al detinerii unui EV.

In functie de regiunea in care locuiesti, poti beneficia de stimulente guvernamentale sau de reduceri de impozit, atunci cand achizitionezi un EV. Multe tari europene pun la dispozitie diverse programe pentru a face EV-urile mai accesibile.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Beneficii financiare

  Disponibile in majoritatea tarilor europene

 2. Costuri de intretinere

  Pot fi reduse

 3. Costuri de energie

  Pot fi reduse

  De asemenea, trebuie sa iei in considerare si costul de intretinere a unui EV. Desi pretul initial de achizitie poate parea semnificativ mai mare, costurile de intretinere pot fi mai mici decat pentru un automobil conventional. Vehiculele ICE (motor cu ardere interna) au un numar mai mare de piese care se uzeaza in timp, ceea ce poate duce la reparatii costisitoare. BEV-urile, pe de alta parte, folosesc mai putine piese consumabile.

  Ca si celelalte modele ale gamei Hyundai, autovehiculele HEV, PHEV si BEV beneficiaza de o garantie de cinci ani fara limita de kilometri. In plus, bateria litiu-ion polimer de inalta performanta dispune de o garantie de opt ani sau de 160.000 km, in functie de prima conditie indeplinita.

  E-mobilitatea devine standardul industriei.

  In acest sens, Hyundai pune deja la dispozitia clientilor patru autovehicule cu emisii zero.
  Si nu ne vom opri aici. Electric Awaits. Next Awaits.

  Urmeaza:

  Pot economisi bani detinand o masina electrica?

  Descopera gama Hyundai ECO

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   Top