Hyundai Auto Romania si distribuitorul Hyundai Automobile Agency din Tulcea au oferit suport tehnic echipajelor participante la competitia Danube Delta Rally

In perioada 4-6 iunie 2015 s-a disputat cea de-a XVI-a editie a Danube Delta Rally. Marele castigator a fost echipajul Simone Tempestini/ Dorin Pulpea. Sigilarea, marcarea si verificarile tehnice aferente echipajelor participante in competitie au fost realizate la locatia service Hyundai din Tulcea.

Hyundai Auto Romania a fost partener oficial al Danube Delta Rally 2015. Pe langa flota de unitati livrate, importatorul a oferit si suport tehnic echipajelor inscrise in competitie. In acest sens, pentru o buna desfasurare a evenimentului, sigilarea, marcarea si verificarile tehnice ale unitatilor auto inscrise in competitie s-au desfasurat in locatia distribuitorului Hyundai din Tulcea – Automobile Agency. Demersul Hyundai a pus la dispozitia organizatorilor si concurentilor o platforma locala care a deservit comunicarea si remedierea situatiei tehnice a masinilor de concurs. 

La aceasta editie a Danube Delta Rally au participat 54 de echipaje nationale si internationale, printre care s-au remarcat Simone Tempestini, Dan Girtofan, Edwin Keleti si piloti straini precum Rashid Rashid Al-Ketbi, Georgi Geradzhiev si Ekaterina Stratieva - ambii din Bulgaria, dar si Tomas Pospisilik din Cehia. Marele castigator al Raliului Deltei a fost echipajul Simone Tempestini/ Dorin Pulpea, care s-a impus atat in European Rally Trophy, cat si in Campionatul National de Raliuri – Dunlop 2015. Pentru alinierea la standardele FIA europene, traseul Danube Delta Rally® a cuprins 11 Probe Speciale, dintre care sase distincte, desfasurate pe o lungime de aproape 140 km.

Informatii suplimentare despre prezenta Hyundai in cadrul evenimentului pot fi consultate accesand pagina web: http://www.hyundai-motor.ro/danube-delta-rally

Pentru informatii suplimentare va rugam sa o contactati pe Corina Pintilie, Marketing & PR Manager, corina.pintilie@tiriacauto.ro.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala opt modele Hyundai atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


Top