Hyundai demareaza productia noului Tucson

  • Modelele destinate pietei europene fabricate in Europa, la uzina Hyundai din Cehia
  • Gama variata de sisteme de propulsie, de la 115 CP la 184 CP

Hyundai a demarat productia Tucson in uzina Hyundai Motor Manufacturing Cehia (HMMC), din Nošovice. Concentrarea productiei in Cehia subliniaza inca o data angajamentul Hyundai de a crea modele adaptate nevoilor consumatorilor europeni. 

Recent, linia de productie a uzinei Hyundai din Cehia a fost martora unui eveniment istoric: debutul productiei in serie a modelului Tucson, succesorul popularului SUV Hyundai ix35, fabricat aici timp de patru ani. Evenimentul s-a desfasurat in prezenta presedintelui, a altor membri ai managementului HMMC si ai echipei de pregatire.

Noul Hyundai Tucson si-a facut debutul oficial la inceputul anului acesta, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Construit pe o platforma noua, modelul Hyundai prezinta un exterior elegant, subliniat de proportii dinamice si dispune de dotari avansate pentru siguranta si confort. In plus, gama de motorizari include doua propulsoare pe benzina: 135 CP (1,6 litri GDI) si 176 CP (1.6 litri T-GDI) si trei diesel: 115 CP (1,7 litri), 136 CP (2,0 litri) si 184 CP (2,0 litri). Noul motor turbo 1,6 litri T-GDI 176 CP este asociat unei transmisii cu dublu ambreiaj in sapte trepte (7 DCT) sau unei cutii manuale in sase trepte.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala opt modele Hyundai atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Pentru informatii suplimentare, contactati:

Corina Pintilie

Marketing & Communication Manager

corina.pintilie@tiriacauto.ro


Top