Hyundai dezvaluie primele schite ale noului model Tucson

  • Schitele modelului pot fi vizualizate intr-un film de prezentare
  • Primele desene dezvaluie un design elegant si dinamic

Hyundai a dezvaluit astazi primele schite de design ale noului model Tucson, un SUV de clasa compacta, care va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva, pe 3 martie 2015.

Peter Schreyer, Presedinte si Chief Designer Hyundai Motor Group, a declarat: „Noul Tucson va contribui la ascensiunea imaginii Hyundai la nivel global. Formele indraznete confera modelului un aspect impunator. Designul este caracterizat de suprafete fluide si proportii indraznete. In plus, grila hexagonala dinstinctiva subliniaza apartenenta modelului la familia Hyundai.

Tinuta atletica este accentuata de proportiile dinamice si de liniile elegante. In partea frontala, grila hexagonala cu rama cromata uneste cele doua blocuri optice, pentru un aspect remarcabil.

Hyundai Motor s-a impus pe segmentul SUV, cu peste un milion de unitati comercializate in Europa incepand din anul 2000, momentul lansarii modelului Santa Fe.

Primele schite ale modelului Tucson, inclusiv detalii de design oferite de Peter Schreyer, pot fi vizualizate intr-un film de prezentare accesand link-ul de mai jos:

Premiera mondiala a noului model Tucson va avea loc in cadrul conferintei de presa Hyundai Motor, de la Salonul Auto de la Genera 2015, in hala 1, pe 3 martie 2015.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala opt modele Hyundai atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.