Hyundai doneaza 300.000 de dolari pentru victimele cutremurului din Nepal

Hyundai Motor Company doneaza 300.000 de dolari americani ca ajutor umanitar si contributie la proiectele de reconstructie din Nepal, dupa cutremurul devastator. Donatia catre Societatea de Cruce Rosie din Nepal va sustine regiunile tarii afectate de cutremurul cu magnitudinea de 7,8 grade, de luna trecuta.

Dorim sa transmitem cele mai bune ganduri miilor de persoane afectate de cutremur si speram ca daunele sa poata fi remediate cat mai repede posibil”, a declarat Sanqmin Park, Responsabil Hyundai Motor pentru regiunile Asia & Pacific. „Raspunsul global la aceasta tragedie a fost extraordinar, iar Hyundai Motor va cauta modalitati aditionale pentru a sustine victimele si eforturile de reconstructie.”

Alaturi de contributia catre Crucea Rosie, Hyundai Motor le va oferi asistenta posesorilor de autovehicule din Nepal, un exemplu fiind oferta Before Service – repararea masinilor afectate cu oferte speciale la manopera si piese de schimb.

In cadrul initiativelor sale de CSR, grupul Hyundai Motor aloca diferite sume catre proiecte menite sa sustina regiuni afectate de dezastre naturale de proportii, printre acestea numarandu-se cutremurul din Yogyakarta, Indonezia, din anul 2006; incendiile din padurile din Ileia, Pelopones, Grecia, din 2007; cutremurul din Sichuan, China, din 2008; cutremurul din Haiti din 2009; cutremurul din Chile din 2010; tornadele din Statele Unite din 2011 si taifunul din Thailanda din 2013.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala opt modele Hyundai atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Pentru informatii suplimentare, contactati:

Corina Pintilie

Marketing & Communication Manager

corina.pintilie@tiriacauto.ro


Top