Viitoarea generatie MPV Hyundai de clasa B va fi prezentata in cadrul Salonului Auto de la Paris

Hyundai va celebra debutul la nivel mondial al noului sau MPV (Multi Purpose Vehicle) de clasa B la data de 30 septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Paris. Urmand a purta numele ix20, schita modelului, publicata astazi, prezinta un design indepartat de imaginea clasica asociata segmentului din care acesta face parte, adoptand un profil dinamic, sportiv, in concordanta cu reputatia Hyundai – de producator modern, inovator.

Proiectat si dezvoltat la centrul european Hyundai din Rüsselsheim, Germania, ix20 este cel de al doilea model Hyundai, dupa ix35, care adopta noul limbaj de design „fluidic sculpture”. Numele ix20 reflecta adaptabilitatea noului model asociata clasei crossover si ilustreaza functia de transport persoane combinata perfect unei experiente de sofat placute, dinamice.

Comercializarea ix20 va demara in ultimul trimestru al anului curent si va fi sustinuta de integrarea pachetului „Five Year Triple Care” – care include 5 ani de garantie integrala fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.

Un alt model Hyundai care va debuta la Paris este noul i10. Viitoarea versiune a celui mai mic model din gama beneficiaza de un set larg de imbunatatiri la nivel de design, specificatii si tehnologie – inclusiv un nou motor de 1.0 litri, prezentand emisii CO2 de numai 99 g/ km.

Salonul auto va reprezenta si oportunitatea de prezentare a celor mai noi realizari Hyundai in materie de programe dedicate protectiei mediului – Blue DriveTM. Marca tinteste sa devina lider la capitolul tehnologii ecologice, noile modele Hyundai reprezentand exemple semnificative pe piata europeana in reducerea emisiilor de noxe.

Hyundai si-a extins spatiul de expunere cu 66 de procente in cadrul editiei 2010 a salonului, in scopul de a expune o paleta variata de produse si noi tehnologii.

Informatii suplimentare referitoare la modelele vedeta Hyundai in cadrul Salonului Auto de la Paris 2010 vor fi publicate in preajma evenimentului si vor fi disponibile in standul de prezentare a marcii. Conferinta de presa Hyundai este programata joi, 30 septembrie, la ora 16:15 CET (17:15 - ora Romaniei). 


Top