Hyundai Auto Romania introduce garantia transferabila de 5 ani pentru intreaga sa gama

Hyundai Auto Romania, importatorul marcii in Romania si parte a Grupului Tiriac, introduce incepand cu data de 15 ianuarie 2011 garantia transferabila in limita a 5 ani de utilizare pentru intreaga sa gama. Decizia aliniaza serviciile post-vanzare Hyundai la 5 ani de garantie – una dintre cele mai bune oferte curente ale pietei auto.


Odata cu introducerea in gama a modelului Hyundai ix35, in primavara anului 2010, Hyundai Auto Romania a prezentat si cel mai eficient pachet de servicii post-vanzare al pietei: 5 Year Triple Care. Acesta inglobeaza 5 ani garantie internationala, transferabila si fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera cu acoperire europeana si 5 ani de verificari tehnice gratuite. Serviciul Hyundai „5 Year Triple Care”, extrem de apreciat de catre beneficiarii directi, a fost introdus ulterior si pentru noile modele i30 facelift si ix20.


Popularitatea serviciului a atras dupa sine decizia de revizuire a politicii de garantie extinsa Hyundai in Romania si introducerea garantiei transferabile in limita a 5 ani de utilizare si pentru restul gamei. Toate autovehiculele noi comercializate incepand cu data de 15 ianuarie 2011 vor beneficia de 5 ani garantie transferabila, in functie de model: prin pachetul „5 Year Triple Care” aferent modelelor ix20, ix35 si i30 facelift sau prin sistemul de 3 ani garantie standard producator la care se adauga 2 ani garantie extinsa, in limita a 100.000 kilometri, pusa la dispozitia clientului de catre importator.


Dragos Madalina – Director Executiv al Hyundai Auto Romania – a declarat: „Noile conditii de garantie Hyundai vin in sprijinul clientilor nostri prin cresterea valorii reziduale a autovehiculului odata cu introducerea garantiei transferabile. Esenta acestei actiuni sta in furnizarea unor servicii realmente utile clientilor nostri, care sa maximizeze beneficiile de utilizare a autovehiculelor marca Hyundai.


Vehiculele Hyundai comercializate pana la data de 15 ianuarie 2011 raman sub incidenta conditiilor de garantie valabile la momentul achizitionarii, specificate in contractul de vanzare-cumparare auto.


Top