Hyundai Auto Romania transmite in direct, online, noutatile Salonului Auto de la Frankfurt 2011

Hyundai Auto Romania, importatorul marcii la nivel local si parte a Grupului Tiriac, faciliteaza accesul presei si al publicului larg la noutatile Hyundai ce urmeaza a fi prezentate la data de 13 septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2011.

In cursul acestei zile, pagina web a importatorului Hyundai, www.hyundai-motor.ro, va gazdui o sectiune dedicata salonului, cu transmisie in direct de la Frankfurt. Incepand cu ora 13.00, toti cei interesati pot urmari online premiera mondiala a noului i30 si conferinta de presa Hyundai.

Conceput la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim, Germania, viitorul i30 reprezinta o evolutie a limbajului „sculptura fluida”, afisand ADN-ul de design distinctiv al marcii.

Pachetul de servicii pentru clienti, „Five Year Triple Care”, va reprezenta un atu important al noului model. Acesta include 5 ani de garantie integrala fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.

Hyundai Auto Romania ii invita pe toti cei interesati de noile produse Hyundai si nu numai, la adresa www.hyundai-motor.ro, astazi, 13 septembrie, incepand cu ora 13.00 pentru a fi conectati in timp real la evenimentul auto european al acestei toamne.


Top