Hyundai sprijina dezbaterea ACEA – „Viitorul mobilitatii de astazi” - organizata pentru tinerii angajati si factorii de decizie din industria auto

  • Tineri angajati, politicieni si directori executivi s-au implicat in dezbatere
  • Subiectele de interes au inclus „inovatia pentru Europa” si „aptitudini pentru viitor”
  • Actiunea a contribuit la intelegerea si la identificarea mijloacelor pentru dezvoltarea inovatiei

Hyundai a sprijinit in mod activ dezbaterea „Viitorul mobilitatii de astazi”, un eveniment care a avut loc miercuri, 10 octombrie si care a implicat tineri angajati din industria auto, precum si alti tineri profesionisti si studenti, pentru a dezbate subiecte pertinente cu unii dintre cei mai importanti directori executivi si politicieni europeni reprezentativi.

Trei delegati sustinuti de catre Hyundai au participat la evenimentul organizat de catre Asociatia Europeana a Constructorilor Auto (ACEA). In total, 40 de tineri angajati au luat parte la seminarii in dimineata zilei de miercuri si au participat ulterior la o dezbatere de nivel inalt cu importanti directori executivi si politicieni. Temele seminariilor si subiectele abordate in timpul dezbaterii au fost „inovatia pentru Europa” si „aptitudini pentru viitor”. 

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe, a declarat: „In calitate de membru activ al ACEA si cetatean corporatist al Europei, Hyundai este incantat sa sustina actiunea «Viitorul mobilitatii de astazi». Oameni de afaceri si tineri deopotriva se confrunta cu provocari, iar dialogul dezvoltat intre factorii de decizie de astazi si factorii de decizie de maine ne-a ajutat sa impartasim idei si a favorizat o mai buna intelegere reciproca. Suntem incantati de participarea la dezbatere a trei dintre tinerii nostri angajati, sprijinindu-i sa contribuie la un viitor promitator pentru Europa.”

Askin Kahraman, Asistent Manager Produs la Hyundai Motor Europe si unul dintre cei trei angajati Hyundai care au participat la eveniment, a declarat: „Precum orice delegat, sunt bucuros ca mi s-a oferit aceasta oportunitate. Dezbaterea de astazi a subiectelor de actualitate cu unele dintre cele mai importante personalitati din industria auto si din politica a reprezentat o experienta extrem de interesanta si plina de satisfactii. Cred ca acest dialog va fi util tuturor celor care au participat pentru a contribui la un viitor prosper al Europei.”  

Celor 40 de delegati le-au fost alaturi in dezbateri: Ivan Hodac, secretar general al ACEA, trei membri ai Parlamentului European si trei Comisari Europeni, precum si cinci experti din industria auto si patru directori executivi ai unor producatori auto semnificativi din Europa. 

Investitiile in curs de derulare ale Hyundai in Europa sunt menite sa sprijine comunitatile in abordarea provocarilor sociale si economice predominante. Peste 70% din autovehiculele Hyundai vandute in Europa sunt produse in Cehia si Turcia.

Angajamentul Hyundai asumat fata de Europa si fata de generatia tanara a fost dovedit si prin participarea recenta la „Ziua europeana a locurilor de munca”, un targ anual desfasurat la Bruxelles si organizat de catre Comisia Europeana. Compania a postat cincizeci de locuri vacante pentru tinerii absolventi, disponibile intr-o gama larga de functii corporatiste.  


Top