Regulament promotie Summer well

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE “GASESTE CHEIA IN RITMUL HYUNDAI”

Perioada Campaniei:  10.08.2013, ora  12:00 AM  –  18.08.2013, ora 23:59 PM

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei promotionale „GASESTE CHEIA IN RITMUL HYUNDAI” (denumita in continuare „Campania”) este Hyundai Auto Romania (denumita in continuare „Organizatorul”), cu sediul social in Bd. Expozitiei Nr. 2, Et. 1, Sector 1, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15805/1994, Cod Unic de Inregistrare RO 6104191, inscrisa la ANSPDCP sub nr. 3091.

Participantii la aceasta Campanie sunt obligati sa respecte termenele si conditiile regulamentului oficial prezentate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial va fi disponibil oricarui solicitant in mod gratuit pe pagina de web Hyundai Auto Romania - www.hyundai-motor.ro si pagina de Facebook https://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania pe toata perioada Campaniei Promotionale. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe pagina web a Hyundai Auto Romania si pagina de Facebook https://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania

Nicio modificare nu poate produce efecte retroactive si toti participantii inregistrati pana la momentul modificarii vor beneficia de drepturile deja obtinute. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru luarea la cunostinta a modificarilor de catre participanti, atat timp cat acestea sunt afisate pe pagina web Hyundai Auto Romania si pe pagina de Facebook, accesibile la adresele: www.hyundai-motor.ro si https://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI:

Campania Promotionala este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, exclusiv prin intermediul paginii oficiale de Facebook si a paginii web Hyundai Auto Romania, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Pagina de Facebook Hyundai Auto Romania poate fi accesata la adresa: https://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania.  

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI:

Campania va incepe la data de 10.08.2013, ora  12:00 AM si se va desfasura pana la data de 18.08.2013, ora 23:59 PM (denumita in cele ce urmeaza „Perioada Campaniei”).

Inainte de inceperea Campaniei Promotionale si dupa incetarea duratei Campaniei Promotionale, indeplinirea conditiilor mentionate in Regulamentul Oficial nu mai confera dreptul de a participa la Campanie.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica perioada Campaniei Promotionale pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta acest lucru public pe website-ul Hyundai Auto Romania, pagina ce poate fi accesata la adresa: www.hyundai-motor.ro si pagina de Facebook https://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE:

Campania este adresata tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania.

Pentru a participa la Campania Promotionala, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

- sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti anterior datei de inscriere in Campania Promotionala;

- sa detina permis valid de conducere categoria B;

- sa detina cont de Facebook. In cazul in care participantul nu are creat cont de Facebook isi poate crea unul accesand site-ul www.facebook.com;

- sa fie fan al paginii de Facebook Hyundai Auto Romania sau daca nu, sa devina fan apasand butonul de „Like” („Imi place”);

- sa intre pe pagina de brand de pe www.facebook.com a Hyundai Auto Romania si sa acceseze albumul de fotografii „Hyundai la Summer Well 2013” prezent in aceasta pagina de brand;

- sa idenfice fotografia realizata in cadrul evenimentului „Summer Well” din perioada 10 - 11 august 2013 si sa se eticheteze utilizand functia „Tag”;

- sa respecte prevederile prezentului Regulament pentru participarea la Campania Promotionala.

 La prezenta Campanie Promotionala nu au dreptul sa participe angajatii Organizatorului sau ai altor companii care fac parte din Grupul Tiriac, precum si sotul/ sotia si rudele de gradul I (parinti, copii) ale acestora.

Prin inscrierea in campanie, participantii sunt de acord si accepta prevederile prezentului regulament. 

Un participant se poate inscrie in Campanie o singura data si de pe un singur cont de Facebook.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula inscrierea oricarui Participant care nu respecta Regulamentul sau care este suspectat de frauda, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE:

Campania se desfasoara numai online, pe site-ul www.facebook.com, in pagina Hyundai Auto Romania accesibila la adresa: https://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania.

Participantii care indeplinesc conditiile precizate la sectiunea de mai sus (DREPTUL DE PARTICIPARE), pot fi declarati castigatori ai premiilor prezentei Campanii, asa cum vor fi ele prezentate la SECTIUNEA 6 de mai jos, in conditiile in care respecta mecanismul descris la aceasta sectiune.

Pentru a putea sa se inscrie in Campanie, fiecare participant trebuie sa aiba sau sa isi creeze in perioada Campaniei un cont pe site-ul www.facebook.com .

Fiecare participant trebuie sa urmeze pasii descrisi in continuare:

1. Sa fie fan al paginii de Facebook „Hyundai Auto Romania”, utilizand optiunea „like”/ „imi place” (adresa web: https://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania)

2. Sa acceseze albumul de fotografii „Hyundai la Summer Well 2013” si sa identifice fotografia realizata in timpul evenimentului „Summer Well” alaturi de modelele Hyundai expuse la stand.

3. Participantii trebuie sa se eticheteze in fotografia realizata la standul Hyundai utilizand functia „Tag”. Etichetarile se pot efectua pana pe data de 18.08.2013, ora 23:59. 

Un participant se poate eticheta o singura data, de pe un singur cont de facebook.

In data de 19 august 2013, dupa incheierea campaniei, Organizatorul va selecta toate etichetarile efectuate, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti utilizand platforma www.random.org. Va fi desemnat un singur castigator.

In cadrul acestei Campanii Promotionale va fi acordat un premiu constand intr-un weekend in care castigatorul va efectua un drive test cu noul Hyundai Santa Fe si un pachet de doua nopti de cazare pentru 2 persoane, cu mesele incluse. Castigatorul va fi desemnat, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii cu inscrieri valide.

Pentru a participa la prezenta Campania Promotionala, o persoana trebuie sa indeplineasca simultan toate conditiile de mai sus.

Utilizatorii care nu indeplinesc conditiile de inscriere si participare mentionate in Regulament vor fi eliminati din concurs de catre Organizator.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a proceda, ulterior incheierii concursului, la validarea datelor cu care s-au inscris utilizatorii in concurs.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din concurs sau de a anula decizia prin care un utilizator este desemnat castigator, in conditiile in care respectivul castigator este suspectat de fraudarea concursului sau in cazul utilizatorilor care s-au inscris in concurs pe baza unor conturi create de pe adrese temporare, provizorii, care expira automat dupa o perioada determinata de timp sau conturi care nu le apartin.

Mentionam ca Facebook nu are niciun fel de raspundere sau implicare in legatura cu organizarea, promovarea, sponsorizarea sau derularea acestei Campanii Promotionale.

SECTIUNEA 6. PREMIILE ACORDATE:

In cadrul acestei Campanii Promotionale, Organizatorul ofera urmatorul premiu: 

1 (un) premiu, constand in punerea la dispozitie pe perioada unui weekend intreg, de vineri pana luni (inceputul lunii septembrie), a unui autovehicul Hyundai Santa Fe, in vederea efectuarii de drive-test. Masina va putea fi utilizata in limita a 1.000 de kilometri, numai pe teritoriul Romaniei, respectand legislatia rutiera aflata in vigoare si conform contractului ce va fi perfectat de catre parti. Masina va fi oferita cu rezervorul de combustibil plin. De asemenea, in weekend-ul in care castigatorul va avea masina de drive-test in custodie, acesta va primi si un pachet de doua nopti de cazare pentru doua persoane, cu toate mesele incluse. Castigatorul va putea alege una dintre cele doua locatii propuse de Organizator. Cazarea se va efectua in cadrul unei unitati hoteliere de 4 stele. Conditiile de utilizare a modelului Hyundai Santa Fe de catre castigator vor face obiectul unui contract de comodat ce va stabili drepturile si obligatiile ce revin utilizatorului autovehiculului. Castigatorul nu va putea modifica data sejurului si nu va putea transfera premiul catre o alta persoana.

Valoarea totala a premiului este de 1500 RON (TVA inclus). Nu se acorda contravaloarea in bani sau in alte produse a premiilor.

Castigatorul validat al Campaniei Promotionale va fi publicat pe pagina de Facebook Hyundai Auto Romania, in cursul zilei de 19 august 2013. In situatia in care castigatorul refuza sa accepte premiul castigat, respectivul premiu nu va fi inlocuit cu un alt premiu sau beneficiu si nici nu se va acorda contravaloarea premiului in bani, ci va ramane in posesia Organizatorului.

SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorul premiului va fi desemnat dintre utilizatorii care s-au etichetat in cadrul albumului de fotografii „Hyundai la Summer Well 2013” realizate in timpul festivalului Summer Well, la standul Hyundai Auto Romania.  

Castigatorul va fi desemnat, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii cu inscrieri valide. In cadrul extragerii se va desemna un castigator al marelului premiu.

Extragerea si rezultatele ei vor fi publicate pe pagina de Facebook a Hyundai Auto Romania in cursul zilei de 19 august 2013.

Un participant poate castiga un singur premiu constand intr-un weekend (de vineri pana luni) in care se va efectua un drive test cu noul Hyundai Santa Fe si un pachet de doua nopti de cazare pentru doua persoane si servicii de masa incluse.

SECTIUNEA 8. ACORDAREA PREMIILOR

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti filmata, realizata pe platforma www.random.org. Filmarile vor fi facute publice in data de 19 august 2013, prin incarcarea fisierelor video aferente extragerii pe pagina de Facebook a Hyundai Auto Romania.

Participantii care in urma extragerii se va afla pe pozitiile doi si trei, vor fi considerati rezerve, in cazul in care participantul declarat castigator nu va putea sau nu va dori sa intre in posesia premiului.

Castigatorul va fi contactat de catre un reprezentant al Organizatorului prin mesaj privat, transmis pe contul personal de Facebook, in vederea validarii pe baza actului de identitate si in vederea detaliilor privind ridicarea premiului.

In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat sau nu va raspunde pana la data de 22 august 2013, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiul respectivului castigator.

Astfel, va fi desemnat castigator, urmatorul participant aflat pe o pozitie inferioara, in urma tragerii la sorti. In cazul in care niciunul dintre primii trei clasati in cadrul extragerii nu vor putea intra in posesia premiului, acesta nu se va mai acorda.

Pentru a intra in posesia premiului, Castigatorul trebuie sa ajunga prin mijloace proprii la sediul Hyundai Auto Romania – Bd. Expozitiei Nr. 2, showroom Hyundai, Et. 1, Sector 1, Bucuresti, Romania – intre orele 10:00 – 17:00. In cazul in care Castigatorul nu locuieste in orasul Bucuresti, costurile de transport pana la sediul Organizatorului revin acestuia. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru aceste costuri de transport.

SECTIUNEA 9. CONDITII DE VALIDARE A CASTIGATORILOR:

Pentru a fi validat drept castigator, participantul la Campanie trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile descrise in sectiunile 3, 4, 5 si 8 ale Regulamentului Oficial al Campaniei Promotionale.

De asemenea, in momentul receptiei premiilor, Participantul trebuie sa prezinte un act de identitate valabil (cartea de identitate sau pasaportul).

Verificari si sanctiuni:

Din dorinta de a nu prejudicia niciun consumator care doreste sa participe la Campanie, Organizatorul isi rezerva dreptul de a putea efectua verificari in ceea ce priveste corecta participare.

In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de Organizator, rezulta ca exista participanti care incearca sa fraudeze procesul de inscriere in Campanie, Organizatorul poate sa retraga acestor persoane dreptul la premiul obtinut ca rezultat al activitatii lor neconforme si/ sau sa le restrictioneze participarea la Campanie pe toata durata acesteia.

Contestatii: Contestatiile se pot face in patru ore de la data afisarii numelor castigatorilor pe pagina de Facebook. Contestatia se trimite Organizatorului prin e-mail la adresa facebook.hyundai@tiriacauto.ro si va cuprinde in mod obligatoriu:
i) numele, domiciliul, date de identificare;
ii) prezentarea motivelor de fapt pe care se intemeiaza contestatia;

Contestatiile se vor solutiona in termen de 48 de ore de la data primirii.

SECTIUNEA 10. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR:

Numele castigatorilor si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002.

Extragerea si rezultatele ei vor fi publicate pe pagina de Facebook a Hyundai Auto Romania in cursul zilei de 19 august 2013.

In cazul in care realizarea extragerii castigatorilor pe platforma web www.random.org nu va fi posibila din cauza unor eventuale probleme tehnice independente de Organizator, extragerea va fi efectuata in data de 20 august 2013.

SECTIUNEA 11. LIMITAREA RASPUNDERII:

Inscrierile inainte sau dupa perioada mentionata in Regulament, in Sectiunea 3, nu vor fi luate in considerare.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de furnizorul de Internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Campanie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/ disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita inscrierea in Campanie in perioada de desfasurare a Campaniei.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru situatiile in care castigatorul isi pierde dreptul de a utiliza serviciile oferite de www.facebook.com pe durata Campaniei. In acest caz, participarea acestuia va fi invalidata.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi cont de Facebook participant in Campanie; premiul va fi acordat persoanei care isi declara datele de contact si prezinta BI/ CI la ridicarea premiului.

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE:

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu acestea fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

De la data transferului dreptului de proprietate asupra premiilor, prin semnarea procesului verbal de predare primire, toate cheltuielile legale aferente acestor bunuri revin proprietarului.

Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea inscrierii formularului sau a solicitarii Regulamentului Oficial de Desfasurare al Campaniei, etc.). Cheltuielile mai sus prevazute nu sunt si nici nu vor putea fi considerate a fi „cheltuieli indirecte” in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

SECTIUNEA 13. ANGAJAMENTE, CONFIDENTIALITATEA DATELOR:

Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la acest Concurs in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carcater Personal in baza notificarii nr. 3091.

Datele personale colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia imputernicitilor si partenerilor contractuali ai Organizatorului si a cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Prin inscrierea in Campanie, participantii declara ca sunt de acord cu Regulamentul Campaniei Promotionale si cu faptul ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de informare, pentru a transmite materiale informative despre produsele si serviciile Organizatorului si ale partenerilor sai, prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS), doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Organizatorul nu conditioneaza participarea la Campanie sau primirea premiilor de exprimarea acestui acord. In cazul in care participantii nu sunt de acord cu prelucrarea acestor date, Organizatorul nu va face alte demersuri ulterioare in acest sens.

Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre Hyundai Auto Romania, Bd. Expozitiei Nr. 2, Et. 1, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal sunt inmanarea premiilor castigatorilor si realizarea de rapoarte statistice cu privire la participanti.

SECTIUNEA 14. LITIGII:

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

SECTIUNEA 15. FORTA MAJORA:

Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform prevederilor C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la campanie pe pagina de facebook Hyundai Auto Romania, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

SECTIUNEA 16. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE:

Regulamentul Oficial al campaniei GASESTE CHEIA IN RITMUL HYUNDAI” este disponibil gratuit oricarui solicitant pe pagina de web Hyundai Auto Romania, accesibila la adresa  www.hyundai-motor.ro si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania.


Top