Hyundai Auto Romania te invita sa dezvolti propriul design grafic online

Hyundai Auto Romania lanseaza la data de 1 iunie 2013 aplicatia „Hyundai Ramp Up”, care permite utilizatorilor platformei sociale Facebook sa isi testeze si sa isi valorifice abilitatile artistice.

Pe intreaga durata a lunii iunie, utilizatorii Facebook sunt invitati sa dezvolte un concept grafic creativ pentru o rampa de expunere a noului model Hyundai i20. Publicul poate accesa aplicatia direct de pe pagina oficiala de Facebook a Hyundai Auto Romania, de unde poate descarca si sablonul de concurs.

Dispunand de acest sablon, concurentii au posibilitatea sa realizeze propriul design, intr-o maniera originala, utilizand diverse programe de prelucrare a imaginii. Fiecare participant are libertatea de a folosi elementele de grafica si culorile preferate. Creativitatea si originalitatea ocupa un rol esential in dezvoltarea acestor concepte.

Lucrarile rezultate vor fi prezentate pe pagina de Facebook a Hyundai Auto Romania – aplicatia „Hyundai Ramp Up” si vor fi supuse procesului de votare pe reteaua sociala. Cele mai votate noua lucrari vor fi selectate si jurizate de catre reprezentantii Hyundai Auto Romania. 

Desemnarea si validarea castigatorilor va avea loc la data de 5 iulie 2013, iar numele acestora vor fi publicate pe pagina oficiala de Facebook a Hyundai Auto Romania.

Aplicatia „Hyundai Ramp Up” se adreseaza tuturor utilizatorilor platformei sociale Facebook care doresc sa isi evidentieze abilitatile creative si are ca premii o tableta Samsung Galaxy II si opt seturi de produse Hyundai.

Sustinand originalitatea si creativitatea, Hyundai Auto Romania a dezvoltat in paralel un proiect complementar aplicatiei „Hyundai Ramp Up” - o serie limitata de brosuri adresate familiilor cu copii. In cursul lunii iunie 2013, in locatiile showroom Hyundai, clientii pot beneficia de aceste materiale ce includ jocuri creative, menite sa dezvolte imaginatia si indemanarea celor mici.

Informatii suplimentare despre proiectele Hyundai Auto Romania, precum si regulamentul aplicatiei „Hyundai Ramp Up” pot fi consultate la adresa web: http://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania.


Top