Noul program Lifetime MapCare de la Hyundai ofera actualizari gratuite ale hartilor si ale sistemului de navigatie

  • Noul program Lifetime MapCareTM* permite actualizarea gratuita a hartilor si a sistemului de navigatie;
  • La nivel national, serviciul este gratuit pentru autovehiculele comercializate in Romania, incepand cu data de 01 mai 2013.

Hyundai Motor Europa a lansat Lifetime MapCareTM, un program dedicat exclusiv clientilor Hyundai din Europa. Serviciul, dezvoltat in colaborare cu organizatia „HERE”, permite actualizarea gratuita a hartilor si a sistemului de navigatie (optimizarea in mod constant a informatiilor privind traseele, a gradului de utilizare si a aspectului vizual). In comparatie cu actualizarile manuale ale datelor cartografice, prin intermediul Lifetime MapCareTM costurile sunt reduse cu pana la 1.000 de euro. Actualizarile disponibile in cadrul programului pot fi realizate in mod gratuit pe parcursul reviziilor anuale, fiind efectuate de catre distribuitorii autorizati Hyundai.

La nivel national, serviciul este gratuit in cazul autovehiculelor comercializate in Romania, incepand cu data de 01 mai 2013. In cazul in care nu sunt indeplinite cele doua conditii, serviciul este realizat contra cost in unitatile service autorizate Hyundai: http://www.hyundai-motor.ro/retea-nationala.

„Obiectivul Hyundai este de a imbunatati permanent experienta consumatorilor marcii. Lifetime MapCareTM ofera avantaje semnificative clientilor, prin cresterea valorii reziduale si reducerea costurilor”, a declarat Bas Kasteel, Vicepresedinte Serviciu Clienti.

*Prin intermediul Lifetime MapCareTM pot fi realizate actualizari anuale ale hartilor pentru autovehiculele eligibile ale gamei, pe o perioada de pana la 6 actualizari in maxim 7 ani de la incheierea procesului de productie a modelului. In plus, programul poate fi transferat catre un nou proprietar.

Pentru informatii suplimentare, contactati:

Corina Pintilie

Marketing & Communications Manager

corina.pintilie@tiriacauto.ro

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


Top