Campanie de rechemare in service (recall) aflata in derulare in reteaua Hyundai Auto Romania

Data demararii campaniei: 09.09.2016. 

Hyundai Auto Romania deruleaza o campanie de rechemare in service, conform detaliilor mai jos mentionate, prin informarea oficiala a posesorilor autovehiculelor afectate. 

Hyundai Auto Romania recomanda clientilor notificati sa se prezinte in cel mai scurt timp posibil in unitatile service autorizate pentru efectuarea gratuita a lucrarilor incluse de aceasta campanie. 

Posesorii de autovehicule Hyundai avand data de productie in intervalele precizate, au posibilitatea de a se adresa oricarui reparator autorizat Hyundai Auto Romania pentru o confirmare privind aplicabilitatea campaniei de recall asupra unitatilor detinute. Campania se aplica strict anumitor autovehicule din modelele mai jos mentionate, produse in intervalele mai jos precizate, identificate de catre reparatorii autorizati Hyundai prin seria de sasiu. 

Campanie recall –  inlocuire piesa de sigurantare inchidere capota motor si actualizare software instrumente bord (avertizare capota deschisa)

  • Model afectat: Tucson (TLe) 
  • Nu influenteaza siguranta autovehiculelor afectate 
  • Nu exista incidente raportate de functionarea necorespunzatoare a piesei de siguranta inchidere capota motor
  • Tara de provenienta: Cehia 
  • Data de productie gama autovehicule afectate: de la inceput fabricatie pana la data de 18 martie 2016
  • Zona: Europa 
Pentru orice detalii privind campaniile de recall Hyundai la nivel national, va rugam sa contactati importatorul sau cel mai apropiat reparator autorizat.
Top