Hyundai dezvaluie noi detalii despre Kona

  • Elemente ale designului au fost surprinse in cadrul unui clip video
  • Modelul contribuie la indeplinirea obiectivului Hyundai de a deveni brandul asiatic numarul unu in Europa pana in anul 2021

Hyundai prezinta noi detalii despre Kona – noul SUV subcompact al marcii - care pot fi vizualizate intr-un material video accesand https://youtu.be/vuw4NKMdMCU.

Silueta modelului contureaza structura impunatoare a caroseriei, cu proportii armonios echilibrate. Aspectul remarcabil este subliniat si de forma farurilor, la care contribuie si grila frontala tip "cascada", caracteristica familiei Hyundai.

Pe langa designul progresist, Kona beneficiaza de tehnologii noi, pentru o experienta placuta la volan. Instrumentarul de bord – disponibil pentru prima data la un model Hyundai – a fost proiectat pentru a oferi conducatorului auto informatii esentiale despre autovehicul. Ecranul este plasat ergonomic, pentru un nivelul optim de confort si pentru ca informatiile sa fie usor accesibile.

 Pentru informatii suplimentare, contactati:

Corina Pintilie

Marketing & Communication Manager
corina.pintilie@tiriacauto.ro

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


Top