Noile modele i30 Fastback si KONA au castigat ”iF Design 2018”

Hyundai a obtinut o noua recunoastere internationala pentru design. KONA si i30 Fastback au castigat „iF Design Award” la categoria „Produs”, in cadrul clasei „Automobile”.

„Aceste distinctii evidentiaza inca o data angajamentul Hyundai fata de designul produselor”, a declarat Thomas Bürkle, Chief Designer la Hyundai Design Centre Europe. „i30 Fastback imbina rafinamentul cu sportivitatea, in timp ce KONA introduce un aspect avangardist in gama de SUV-uri.”

i30 Fastback combina silueta unui coupe sportiv cu interiorul confortabil. Linia eleganta a plafonului, caroseria robusta si capota alungita, impreuna cu proportiile dinamice, contribuie la versatilitatea modelului. Pentru a veni in intampinarea cerintelor diferite ale clientilor, gama i30 este formata in prezent din versiunile i30 cu cinci usi, i30 Fastback, i30N si i30 Wagon.

KONA este primul SUV subcompact al marcii. Designul exterior progresist, dar elegant, este completat de grila de tip cascada, componenta noii identitati vizuale Hyundai. Farurile duble - cu lumini de zi de tip LED, amplasate deasupra farurilor cu LED, adauga o alura impresionanta. Interiorul reflecta aspectul elegant al exteriorului. Paleta de culori ofera posibilitatea de a personaliza autovehiculul in functie de preferinte: portocaliu, verde, gri sau rosu.

Incepand cu anul 1953, „iF Design” este recunoscut in toata lumea drept un simbol al excelentei in design. Organizat de „iF International Forum Design GmbH”, evenimentul recompenseaza cele mai spectaculoase idei de design din diferite domenii. Hyundai a castigat „iF Design” pentru i20 (2015), Tucson si Elantra (2016), precum si pentru noua generatie i30 (2017), premii obtinute dupa un proces riguros de selectie.

Decernarea premiilor „iF Design” va avea loc pe data de 9 martie 2018.


Top