Hyundai a castigat premiile IDEA Design 2018 pentru modelele Kona, Santa Fe si Nexo

Designul inovator al modelelor Hyundai a fost recunoscut de juriul International Design Excellence Awards (IDEA) 2018, unul dintre cele mai importante concursuri de design la nivel global. Kona, Santa Fe si Nexo au primit distinctia de argint in cadrul categoriei „Auto si Transport”.

„Industrial Design Society of America (IDSA)”, “iF Design Award” si “Red Dot Design Award” reprezinta unele dintre cele mai importante premii acordate pentru design. Concursul include 20 de categorii, inclusiv auto si transport, bazate pe inovatia in design, experienta clientului final si responsabilitate sociala.

Cele trei premii „IDEA Design” de argint castigate sunt cele mai prestigioase premii de design la nivel global castigate de marca Hyundai la categoria „Auto si Transport”. In anul 2016, Elantra a primit distinctia de bronz.

Designul celei de-a patra generatii Santa Fe, lansata in luna februarie 2018, poarta noua semnatura de design a marcii, grila de tip cascada, de mari dimensiuni, care este incadrata de faruri, proiectoarele si luminile de zi cu aspect futurist. Toate acestea confera autovehiculului o alura grandioasa si dinamica.

Cu un design avangardist si echipamente de top, Kona a fost conceput pentru a veni in intampinarea clientilor cu un stil de viata dinamic. Modelul a obtinut premii la toate cele trei competitii de design importante la nivel mondial - „IDEA Design 2018”, “iF Design Award” si “Red Dot Design Award”.

Nexo, cea de-a doua generatie de vehicule electrice fuel cell Hyundai, dispune de un design fluid, care evidentiaza silueta rafinata. Partea frontala, bine definita, beneficiaza de blocuri optice orizontale cu LED. Luminile de zi sunt reunite printr-o linie fina, continua, care subliniaza eleganta modelului, in timp ce grila de tip cascada completeaza impactul vizual puternic al partii frontale. Nexo a fost recompensat si cu prestigiosul premiu „Red Dot Design”, inca o recunoastere a excelentei in design.

„Cele trei modele reprezentative pentru gama SUV Hyundai si-au demonstrat competitivitatea castigand cele mai importante premii de pana acum in ceea ce priveste designul produselor noastre”, a declarat Luc Donkerwolke, directorul centrului Hyundai Design si Vice Presedinte Executiv Hyundai Motor. „Aceasta recunoastere ne va inspira sa aducem permanent imbunatatiri la capitolul design tuturor modelelor din gama Hyundai.”

In plus, modelul Genesis a fost, de asemenea, recunoscut pentru excelenta in design pentru al doilea an consecutiv. Sedanul G70 a intrat in finala IDEA, dupa ce G80 Sports s-a bucurat de aceeasi apreciere.


Top