Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul i20 N

• Hyundai lanseaza noul i20 N, cel mai recent model al diviziei de performanta Hyundai N, care aduce elemente din domeniul motorsport in gama i20;
• Avand ca sursa de inspiratie modelul i20 WRC, noul i20 N va oferi clientilor o experienta sportiva la volan.

Hyundai dezvaluie primele detalii despre cel mai recent model al diviziei de performanta Hyundai N. i20 N are la baza noul i20 si a fost dezvoltat avand ca sursa de inspiratie i20 WRC.

Noul i20 N ofera performante sporite si tehnologii inovatoare pentru cei pasionati de condusul sportiv. Pe langa noul i20 N, gama Hyundai N disponibila in Europa include modelele i30 N si i30 Fastback N.

Designul noului i20 N accentueaza caracterul dinamic, inspirat de limbajul global Hyundai „Sensuous Sportiness”, care ofera autovehiculului o alura impresionanta. Partea frontala este dominata de prizele de aer de dimensiuni mai mari, adaptate motorului turbo si sistemului de racire a franelor.

Pe lateral, jantele de 18 inchi cu finisaj gri mat, etrierele de frana personalizate cu logo-ul N si pragurile cu design remarcabil subliniaza sportivitatea modelului. Spoilerul din spate evidentiaza performanta aerodinamica – un autovehicul care ofera o experienta placuta de condus in orice conditii.

In acelasi timp, ADN-ul sportiv al noului Hyundai i20 N este amplificat de nuanta caroseriei - Performance Blue (optional cu plafon Phantom Black), disponibila exclusiv pentru modelele N, precum si de accentele exterioare de culoare rosie.

Mai multe informatii vor fi dezvaluite in perioada urmatoare.


Top