Noul Hyundai TUCSON - calatorii fara griji

Noul Hyundai TUCSON - calatorii fara griji

• Hyundai TUCSON - mai spatios ca niciodata;
• Cel mai vandut model al gamei Hyundai - confort pentru intreaga familie;
• Gama de motorizari eficiente; sistem avansat pentru climatizare, cu functii de gestionare a fluxului de aer.

Cele mai multe momente impreuna – cu muzica preferata, cu jocurile de echipa si cu amintirile depanate – se petrec in timpul unei calatorii cu masina, in drum spre destinatie. Tocmai de aceea, noul TUCSON de la Hyundai dispune de un design remarcabil, de tehnologii revolutionare, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie, pentru o calatorie la fel de placuta ca destinatia aleasa.

Mai spatios ca niciodata

Noul TUCSON ofera spatiu amplu, pentru calatorii confortabile alaturi de familie. De la rucsacuri, geamantane si carucioare pentru copii, pana la echipament sportiv si accesorii pentru camping – configuratia flexibila a scaunelor si dimensiunile interiorului asigura optiuni extinse pentru depozitare.

Noul TUCSON ofera unul dintre cele mai mari volume pentru portbagaj, in clasa din care face parte: 620 l. De asemenea, bancheta din spate poate fi rabatata cu usurinta, in raport 40:20:40, pentru un spatiu de depozitare de aproape trei ori mai mare. Sistemul de acces la bancheta permite pasagerilor din spate sa urce/ coboare mai usor in/ din autovehicul, iar parintilor sa monteze mai usor un scaun pentru copii. Prin intermediul acestei functii, scaunul pasagerului din fata poate fi culisat/ inclinat prin simpla actionare a unui buton. Pasagerii din spate beneficiaza acum de mai mult confort, spatiu suficient scaunelor pentru copii.

Confort pentru intreaga familie

Noul TUCSON ofera o multitudine de echipamente inovatoare pentru confort.

Noua tehnologie Multi-Air Mode creeaza o atmosfera placuta in habitaclu. Prin utilizarea unei combinatii de fante de ventilatie directe si indirecte, acest mod reduce contactul direct cu fluxul de aer, care este resimtit mai putin de catre pasager, dar este la fel de eficient in mentinerea unei anumite temperaturi. Cu acest sistem de climatizare pe trei zone, noul TUCSON permite reglarea separata a temperaturii pentru mai multe zone din habitaclu. Astfel, ocupantii locurilor din fata si din spate pot regla separat setarile climatizarii.

Scaunele cu functii de incalzire/ ventilatie contribuie, de asemenea, la confortul pasagerilor. Toate scaunele sunt incalzite*, pentru mai mult confort in diminetile geroase, in drum spre scoala. In plus, functia de ventilatie pentru locurile din fata este utila in special la drum lung, cum ar fi atunci cand plecati in vacanta.
*scaune spate incalzite pentru echiparile Style+ (Hybrid cu 6 AT); Premium; Luxury

De asemenea, pasagerii se pot bucura de sistemul de iluminare ambientala, care ofera 64 de culori si 10 niveluri de luminozitate, pentru multiple posibilitati de personalizare.

Pentru o utilizare intuitiva, cotiera amplasata ergonomic este conectata la sistemul electronic de schimbare a vitezelor.

Tehnologie si conectivitate

Cele doua ecrane ale plansei de bord – instrumentarul digital de 10,25 inchi si ecranul AVN-T de 10,25 inchi - ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech.

Prin comanda vocala, pasagerii pot accesa acum mult mai usor diferite functii, cum ar fi: setarile climatizarii, comenzile sistemului multimedia, sistemul de incalzire al volanului, deschiderea hayonului etc.

Apple CarPlay si Android Auto permit accesarea cu usurinta a smartphone-urilor iOS si Android. Alte functii multimedia si de conectivitate includ un suport de incarcare wireless pe consola centrala, un sistem audio premium KRELL si porturi USB fata/ spate, pentru un confort suplimentar.

Servicii de conectivitate Bluelink®

Hyundai ofera cea mai recenta versiune a aplicatiei Bluelink®. Sistemul beneficiaza de o noua interfata si de mai multe functii, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor, care ofera detalii despre: localizarea autovehiculului/ nivelul combustibilului sau al bateriei (pentru versiunea plug-in hybrid), blocarea/ deblocarea de la distanta etc.

In plus, acum este disponibila si identificarea biometrica - permite conectarea prin recunoasterea faciala sau a amprentei digitale. In acelasi timp, utilizatorii pot accesa mai multe servicii Hyundai dintr-o singura locatie, prin intermediul contului Hyundai. Aceste servicii includ Bluelink® si solutia de incarcare digitala, Charge myHyundai.

Optiunile multimedia pot fi personalizate cu ajutorul functiei User Profile. Pot fi instalate pana la doua conturi principale, dar si unul de invitat, respectiv pot incarca o imagine de profil, cu ajutorul aplicatiei Bluelink®. Profilul de utilizator salveaza in mediul cloud preferintele multimedia ale utilizatorului, cum ar fi setarile pentru limba, Bluetooth, navigatie si comanda vocala, precum si posturile de radio preferate. Pasagerii pot beneficia de o experienta personalizata la bord, avand posibilitatea de a descarca propriul profil pe orice autovehicul Hyundai echipat cu aceasta functie.

Daca este necesara parcarea autovehiculului pe o raza de la 200 m si 2 km de destinatie, utilizatorii aplicatiei Bluelink® pot activa functia Last Mile Navigation, pentru a relua ghidarea prin realitate augmentata.

In plus, noul TUCSON permite integrarea calendarului in sistemul multimedia, pentru ca utilizatorul sa poata vedea calendarul Apple sau Google pe ecranul AVN. Astfel, conducatorul auto are acces in orice moment la informatii despre intalnirile si programarile importante, chiar si in timpul deplasarii. Sincronizarea se realizeaza din setarile aplicatiei Bluelink®. Sistemul de navigatie Connected Routing, bazat pe mediul cloud, analizeaza traficul, oferind o estimare a orelor de sosire la destinatie, dar si reconfigurarea traseului, in cazul in care este necesar.

Sistemul multimedia include un abonament pentru 5 ani la serviciile Hyundai LIVE, care ofera informatii din trafic in timp real, despre statiile de incarcare disponibile/ locuri de parcare. Astfel, clientii se pot asigura ca modelul lor TUCSON Plug-in Hybrid este complet incarcat si pot parcurge in modul 100% electric mai mult de 50 km.

Mai multe moduri de condus

Sistemul de tractiune integrala si functia Terrain Mode asigura confort si performante sporite. Noul selector, disponibil pentru versiunile hybrid si plug-in hybrid cu transmisie automata, utilizeaza sistemul de tractiune integrala Hyundai HTRAC, pentru a asigura manevrabilitate sportiva si transmisie imbunatatita a cuplului. Cele trei moduri pentru teren – noroi, nisip si zapada – optimizeaza performantele si setarile HTRAC, pentru o experienta mai placuta la volan in diferite conditii de utilizare. Indiferent care este destinatia, noul TUCSON este mereu pregatit pentru a porni in aventura.

Motorizari eficiente si electrificate
Noul TUCSON ofera cea mai diversificata gama de motorizari electrificate din segmentul SUV-urilor compacte – perfect adaptate atat pentru drumurile scurte in oras, cat si pentru calatoriile lungi in familie. Autovehiculul poate fi echipat cu un propulsor electrificat, dupa cum urmeaza: sistem hybrid de 48 V, hybrid si plug-in hybrid.

Intreaga gama are la baza motorul Smartstream. Motorizarea pe benzina ramane ecologica, dar se remarca prin performante si consum de combustibil optimizate. Daca este echipat cu tehnologia mild hybrid de 48 V, propulsorul pe benzina ofera 180 CP.

Pentru performante sporite si emisii de noxe reduse, clientii pot opta pentru versiunea hybrid de 230 CP, cu tractiune fata sau integrala. Cuplat la o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh si disponibil cu o transmisie cu 6 trepte, motorul electric asigura putere optima pentru deplasare, fara a afecta insa placerea de a conduce.

Alternativ, varianta plug-in hybrid de 265 CP permite o autonomie de 50 km in modul 100% electric. Bateria poate fi incarcata cu usurinta la statiile publice sau la domiciliu, cu ajutorul unei statii de incarcare Wallbox sau al unui cablu conectat la o priza standard.

Nota: Informatiile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii. Acestea sunt orientative si nu reprezinta parte integranta a ofertei de produs.