Comunicate de presa

Vezi toate

Tripla istorica pentru Hyundai Motorsport in Raliul Acropolelor

12-Sep-2022
• Cele trei echipaje Hyundai Motorsport s-au clasat in top trei in cea de-a zecea etapa din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC); • Thierry Neuville a obtinut prima sa victorie din acest sezon, podiumul fiind completat de Ott Tänak si Dani Sordo. Hyundai Motorsport a obtinut o performanta is...

Hyundai Motor Group & Rolls-Royce - parteneriat pentru dezvoltarea de solutii durabile in domeniul mobilitatii aeriene

19-Jul-2022
Hyundai Motor Group anunta parteneriatul cu Rolls-Royce, care are ca obiectiv introducerea propulsiei 100% electrice si a tehnologiei fuel cell pe piata Advanced Air Mobility (AAM). Prin intermediul acestei asocieri va fi valorificata expertiza fiecarei companii - in domeniul aviatiei (Rolls-Royce),...

Hyundai lanseaza o colectie NFT dedicata IONIQ 6

18-Jul-2022
• Hyundai a lansat 5.000 de NFT-uri IONIQ 6; • Compania a introdus, de asemenea, IONIQ Citizenship, un program care ofera experiente exclusive posesorilor de NFT-uri IONIQ 6. NFT IONIQ 6 este cea de-a doua colectie NFT a marcii, fiind lansata odata cu premiera mondiala a modelului. Cu aceasta oc...

Podium pentru Hyundai Motorsport si Ott Tanak in Raliul Estoniei

18-Jul-2022
• Hyundai Motorsport a obtinut cel de-al saptelea podium din sezonul 2022, in Campionatul Mondial de Raliuri, in etapa din Estonia; • Ott Tänak si Martin Järveoja au incheiat raliul de casa pe pozitia a treia, iar Thierry Neuville si Martijn Wydaeghe s-au clasat pe locul al patrulea; • Oliver Solb...

Hyundai in lume

Sisteme de productie la nivel global

Cu scopul de a produce autovehicule potrivite preferintelor si stilului de viata zonal, Hyundai a organizat un sistem de productie care depaseste granitele geografice. Fiecare fabrica Hyundai din lume produce modele dedicate necesitatilor locale.

Stiati ca?

 • Principalele modele de volum Hyundai pentru Romania se produc in Europa.
 • Hyundai dispune de 27 uzine si 10 locatii de productie, amplasate pe 4 continente: Europa, Asia, America de Nord si America de Sud. Prezenta in toate cele 192 de state ale lumii, marca Hyundai beneficiaza de o retea de peste 6.000 locatii showroom.
 • Fabrica Hyundai Ulsan, din Coreea, este cel mai mare complex de productie existent in industria auto, avand o capacitate anuala de peste 1.500.000 unitati.
 • Hyundai este singurul producator auto care integreaza propria sa otelarie, Hyundai Steel, generand resursele necesare pentru productia interna a componentelor de caroserie auto.
 • Hyundai se claseaza incepand cu anul 2010 in top 5 cei mai importanti producatori auto la nivel mondial, devansand Ford.
 • In anul 2011, Hyundai a lansat prima cutie de viteze cu transmisie automata cu 8 trepte, dezvoltata independent. Hyundai devine astfel prima marca de volum ce detine aceasta tehnologie intern.

Reteaua nationala de distributie si service

La Hyundai credem ca un partener puternic este mereu aproape de clientul sau, iar ca acest fapt sa devina realitate, Hyundai Auto Romania a dezvoltat o vasta retea nationala de distributie si servisare dedicata marcii. Personalul specializat Hyundai, prezent in 32 de locatii showroom si 38 de locatii service, asigura disponibilitatea serviciilor la nivel national, indiferent de zona in care activeaza clientii. Reteaua de distribuitori si reparatori autorizati Hyundai in Romania ofera clientilor o gama larga de servicii, precum:

 • configurarea si selectarea modelelor Hyundai;
 • solutii personalizate de finantare, prin leasing financiar sau operational;
 • contracte de servisare la nivel national;
 • facturare centralizata;
 • servicii buy-back si trade-in;
 • servicii si preturi personalizate pentru intretinerea flotei;
 • asistenta rutiera gratuita.

Hyundai si mediul inconjurator

Importanta acordata mediului inconjurator a crescut considerabil in ultimii ani, iar industria de automobile s-a adaptat acestor modificari, producand autovehicule ce raspund ultimelor cerinte tehnologice.

Hyundai s-a implicat, de-a lungul timpului, intr-o serie de initiative si parteneriate care au ca scop promovarea vehiculelor cu emisii reduse de dioxid de carbon. Strategia si viziunea companiei au fost recunoscute la nivel international ca facand parte din clasamentul „Marci globale prietenoase cu mediul 2012”, publicat in studiul Interbrand - 50 de marci internationale prietenoase cu mediul. Clasat pe locul 17, Hyundai a fost unul dintre cei mai bine pozitionati producatori auto. Interbrand a mentionat faptul ca Hyundai este lider in industria „zero emisii” prin dezvoltarea tehnologiei pe baza de hidrogen.  

Modelul Hyundai ix35 Fuel Cell reprezinta a treia generatie de vehicule fuel cell pe baza de energie electrica. De la prezentarea Hyundai Santa Fe FCEV in 2000, compania a devenit lider international in dezvoltarea tehnologiei pe baza de hidrogen si dispune de unul dintre cele mai extinse centre de cercetare in Coreea.

Lista centrelor de colectare pentru vehicule scoase din uz recomandate de catre Hyundai Auto Romania


Cariere

In 1967, nimeni nu ar fi crezut ca Hyundai va deveni intr-o zi unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata auto mondiala.

Cu toate acestea, dupa numai 50 de ani de crestere continua, Hyundai este acum unul dintre cei mai importanti si mai prestigiosi producatori auto din lume. Datorita pasiunii pentru excelenta auto, prin conceperea si productia unor vehicule adevarate opere de arta, Hyundai este, de asemenea, una dintre cele mai promitatoare marci auto. Toate aceste realizari incurajeaza si inspira angajatii Hyundai din intreaga lume in depasirea propriilor obiective. Devotati imbunatatirii produselor Hyundai si cresterii calitatii serviciilor post-vanzare, ei urmaresc de fapt transformarea Hyundai intr-o marca si mai atragatoare milioanelor de oameni din intreaga lume.

De aceea, echipa Hyundai Auto Romania ureaza bun-venit tuturor celor ce pot sustine obiectivul transformarii intr-o marca de top pe piata auto locala. Pentru a va inscrie in baza de date a departamentului de resurse umane al Hyundai Auto Romania, va rugam sa completati formularul de mai jos.

Acceseaza formular


Contact

Vizualizeaza traseu

Pentru a beneficia de asistenta din partea Hyundai Auto Romania, va rugam sa ne contactati accesand: reclamatii@hyundairomania.ro.


Contact Hyundai Auto Romania:

Adresa: str. Emanoil Porumbaru nr. 85 - 87, sector 1, Bucuresti.

Tel.: +4021/269.25.24;