Hyundai Motor dezvaluie prima schita a SUV-ului subcompact Creta

Hyundai Motor Company a dezvaluit primele schite ale viitorului model Creta, un SUV subcompact.

Avand la baza filosofia Hyundai, designul noului Creta se evidentiaza prin eleganta si dinamism. Partea frontala expresiva, lateralele cu forme generoase, spatele care se distinge prin alura sportiva, precum si toate celelalte elemente se armonizeaza pentru a completa noul model.

Grila hexagonala singulara a radiatorului confera autovehiculului un aspect remarcabil si impunator. Montantul A confera habitaclului un aspect versatil, evidentiind liniile unice ale caroseriei.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa o contactati pe Corina Pintilie, Marketing & PR Manager, corina.pintilie@tiriacauto.ro.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala opt modele Hyundai atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


Top