Hyundai premiaza distribuitorii din Europa cu rezultate remarcabile

  • 168 de distribuitori din Europa au fost recompensati pentru performantele in vanzari si rezultatele inregistrate privind gradul de satisfactie al clientilor, 18 dintre acestia fiind premiati cu cea mai inalta distinctie – „The President Award”
  • Ceremonia de decernare a fost realizata in urma recordului obtinut in vanzari pentru primul trimestru al anului 2016

Hyundai a recompensat distribuitorii europeni care au inregistrat cele mai bune rezultate, in cadrul unei ceremonii de decernare, care a avut loc la Union Hall in Frankfurt, Germania. 168 de reprezentanti din 24 de tari au fost premiati pentru performantele in vanzari si gradul de satisfactie al clientilor. Dintre acestia, 18 participanti au fost onorati cu cea mai inalta distinctie - „The President Award”.

Cu aceasta ocazie, distribuitorii castigatori au primit si informatii suplimentare despre noul Ioniq, care va fi prezent in showroom-urile din Europa incepand cu a doua jumatate a anului 2016. Ioniq este primul autovehicul disponibil in trei variante de motorizari electrice: hibrid, electric si plug-in hibrid. Odata cu lansarea modelului, Hyundai devine singurul producator auto care comercializeaza in serie aceste tipuri de propulsoare, la care se adauga si cele cu pila de combustibil (Fuel Cell).

Noul Ioniq reprezinta un pas important catre viitor pentru Hyundai, iar partenerii nostri au misiunea de a prezenta modelul clientilor. In plus, pentru a consolida activitatea marcii si perceptia consumatorilor despre brand, vom continua sa promovam excelenta in randul distribuitorilor retelei din Europa”, a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

Obiectivul Hyundai este de a oferi cele mai bune servicii in regiunile in care este prezent. In acest sens, reprezentantii producatorului auto din cele 31 de tari din Europa sunt evaluati periodic, pentru generarea de noi standarde de calitate a serviciilor dedicate consumatorilor, reusita lor fiind masurata impreuna cu rezultatele de vanzari. Premiul „The President Award”, care este oferit o data pe an unui singur distribuitor din fiecare tara, recompenseaza performantele remarcabile.

Hyundai Motor Europa a rasplatit reprezentantii Hyundai Auto Romania pentru contributia la imbunatatirea nivelului calitatii asociat marcii. Cea mai inalta distinctie - „The President Award” - pentru rezultatele inregistrate privind gradul de satisfactie al clientilor Hyundai si performanta in vanzari si service a fost oferita distribuitorului Tiriac Auto Bucuresti. In cadrul ceremoniei a fost premiat si Dab Auto Serv din Bucuresti la sectiunea CS Sales Superior pentru calitatea standardelor mentinute in locatii, precum si pentru satisfactia clientilor in vanzari, obtinand „Customer Satisfaction Excellence Award 2016”. De asemenea, Mondo Trade din Targu Mures a primit „Customer Satisfaction Excellence Award 2016” in cadrul sectiunii CS Overall Superior.

Pentru informatii suplimentare, contactati:

Corina Pintilie

Marketing & Communication Manager

corina.pintilie@tiriacauto.ro

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


Top