Tehnologie si confort.

Hyundai KONA este echipat cu sisteme actualizate de tehnologie si de conectivitate.

Siguranta

Hyundai Smart Sense.

Pachetul Hyundai Smart Sense dispune de o serie de sisteme de asistenta pentru conducatorul auto.

Conectivitate

Tehnologii avansate.

KONA dispune de tehnologii avansate pentru un stil de viata activ - functii de conectivitate si caracteristici de confort care permit utilizarea intuitiva.

 1. Hyundai Kona

  KONA ofera functii avansate de conectivitate, care integreaza telefoanele de tip smartphone si permit utilizarea intuitiva si in siguranta a acestora in timpul deplasarii.

 2. Sistemul E-Call.

  Noul KONA dispune de sistemul E-Call, care poate fi activat manual pentru asistenta sau automat in cazul unui accident in care s-au declansat airbag-urile.

  Confort

  Functionalitate.

  O serie de noi caracteristici sunt disponibile pentru o calatorie mai confortabila. Atat conducatorul auto, cat si pasagerul din dreapta pot ajusta inaltimea scaunelor, pentru o pozitie optima in timpul deplasarii.

  Hyundai Kona

  Scaune fata incalzite.

  Pasagerii din fata beneficiaza de mai mult confort, datorita scaunelor fata incalzite.

  Iluminare ambientala.

  Luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei.

  Hyundai Kona
  1. Hyundai Kona

   Camera video pentru marsarier.

   KONA dispune de o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica.

  2. Hyundai Kona

   Padele pe volan.

   Transmisia DCT in sapte trepte ofera posibilitatea schimbarii vitezelor prin intermediul padelelor montate in spatele volanului.

  Performanta

  Tu detii controlul.

  In premiera, Hyundai KONA este disponibil cu tehnologia m-hybrid de 48 V. Pentru eficienta consumului, versiunea T-GDi de 1,0 litri si 120 CP poate fi echipata optional cu sistemul m-hybrid, cuplat la o transmisie manuala inteligenta (iMT) cu sase trepte.

  1. Hyundai Kona

   1,0 T-GDi

   Versiunea T-GDi de 1 litru si 120 CP este disponibila cu transmisie manuala cu 6 trepte sau cu transmisie cu dublu ambreiaj cu 7 trepte.

  1. 1
  Hyundai Kona

  Comportament rutier si manevrabilitate.

  Sistemele de directie si de suspensie au fost recalibrate, pentru comportament rutier si pentru manevrabilitate imbunatatite.

  Sistemul m-hybrid 48 V.

  Propulsorul m-hybrid de 48 V contribuie la reducerea emisiilor. Bateria de 48 V se reincarca automat in timpul deplasarii, datorita sistemului de franare regenerativa.

  1. Hyundai Kona

   Start.

   Sistemul m-hybrid ofera avantaje in special in traficul urban, spre exemplu, dupa o oprire la semafor. Datorita generatorului de pornire MHSG (M-Hybrid Starter Generator), repornirea se face mai rapid si mai usor, folosind energie din bateria de 48 V.

  1. 1
  1. Hyundai Kona

   Accelerare.

   Pe perioada de accelerare, MHSG sustine motorul termic cu o putere suplimentara, in functie de nivelul de incarcare a bateriei si de gradul de accelerare impus de conducatorul auto. In momentul in care a fost atinsa viteza dorita, sistemul MHSG trece in mod neutru si nu mai distribuie energie. Drept urmare, poate fi redus nivelul emisiilor si al consumului.

  1. 1
  1. Hyundai Kona

   Viteza constanta.

   La o viteza constanta, sistemul MHSG este fie inactiv, fie actioneaza ca un generator incarcand bateria de 48 V, in functie de nivelul de energie disponibil.

  1. 1
  1. Hyundai Kona

   Recuperarea energiei.

   La franare sau mers inertial, rotirea volantei alimenteaza sistemul MHSG, care actioneaza apoi ca un generator cu o recuperare maxima a puterii de la 10 pana la 12 kW. Generatorul converteste energia cinetica de la franare in electricitate si o transmite inapoi la bateria de 48 V.

  1. 1
  1. Hyundai Kona

   Sistem start-stop extins.

   Cand se ruleaza la viteze mici, functia start-stop se activeaza la 30 km/ h. La o decelerare intre 30 - 0 km/ h si cu ambreiajul decuplat, motorul se opreste complet.

  1. 1

  Noi optiuni pentru transmisie.

  Noul KONA este disponibil cu transmisie manuala cu 6 trepte, transmisie cu dublu ambreiaj cu 7 trepte (7 DCT) sau cu noua transmisie manuala inteligenta (iMT) cu 6 trepte.

  Hyundai Kona

  Transmisie manuala inteligenta (iMT).

  iMT decupleaza motorul de la transmisie dupa ce conducatorul auto elibereaza pedala de acceleratie si permite autovehiculului sa ruleze liber, pentru eficienta consumului.

  Hyundai Kona

  Transmisie manuala cu 6 trepte.

  Transmisia manuala cu 6 trepte este proiectata pentru schimbari rapide si precise.