Close

System Error

 
Close

Posted on my Facebook wall
 
 
 
close
What people like the best option?
Trim
Exterior Color
Interior Covering
loading
Hyundai
KONA Electric.
 • Expresivitate si versatilitate
 • Caracter multifunctional - combina
  caroseria unui SUV cu tehnologia
  tractiunii electrice
 • Autonomie electrica impresionanta

 
 

 
 
Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mostrele de culoare pot varia fata de cele reale.

 
previous
next
 

logo_eu_KONAEV

Brosura Download Distribuie

Pentru a beneficia de oferta Hyundai, va rugam sa completati formularul de mai jos.


Nume
Prenume
Telefon
Email
Distribuitor
Va rugam sa introduceti textul din imaginea alaturata.

Text ilizibil? Reincercati.


Declar ca am citit Nota de informare si Politica privind protectia datelor; inteleg ca prin completarea formularului, datele personale vor fi prelucrate in scopul procesarii solicitarii.
Declar ca am peste 16 ani si am luat cunostinta de Politica de confidentialitate a site-ului.
Puteti sa va exprimati acordul/ dezacordul prin selectarea unei singure optiuni:
sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct);
nu sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct).
Il conduci. Il activezi.
KONA Electric imbina designul expresiv si caracterul multifunctional al SUV-urilor Hyundai cu tehnologia intuitiva si cu un sistem flexibil de incarcare.

Remarcabil din orice unghi

Silueta KONA Electric reflecta caracterul agil.
Caroseria prezinta linii indraznete, fluide,
care denota senzatia de miscare continua.

 • Puternic si expresiv KONA Electric adopta acelasi aspect expresiv si puternic, asemenea modelului KONA - motor cu ardere. Grila inchisa, elementul de design diferentiator, confera un aspect remarcabil, fiind incadrata de blocurile optice duble si luminile de zi cu LED pozitionate deasupra farurilor cu LED. Designul frontal este completat de bara de protectie. Admisiile de aer din bara de protectie frontala optimizeaza fluxul de aer in zona rotilor.
 • Eleganta si sportivitate Tema designului frontal este reluata in partea din spate, prin bara de protectie, care integreaza stopul cu LED, rama blocului optic si farurile cu LED. Pentru a sublinia rafinamentul, KONA Electric beneficiaza de praguri laterale argintii, care adauga eleganta sportivitatii modelului.
Mobilitate si flexibilitate. KONA Electric imbina designul expresiv si caracterul multifunctional al SUV-urilor Hyundai, fiind disponibil cu doua motorizari, care ofera mobilitate, flexibilitate si o autonomie de pana la 449 de kilometri (conform testelor WLTP).
 • highlight_tab_view_1 Sistem flexibil de incarcare KONA Electric dispune de un sistem flexibil de incarcare. Indiferent ca va aflati acasa sau intr-o calatorie, bateria poate fi incarcata in orice moment, la o statie de realimentare sau la o priza domestica. Hyundai a optat pentru utilizarea unei baterii litiu-ion polimer, in locul celor conventionale hibride nichel-metal. Aceasta ofera o incarcare si descarcare eficiente, precum si un randament exceptional. Vezi mai multe detalii  Culori caroserie
 • highlight_tab_view_2 Sistem reglabil de franare regenerativa Cu ajutorul sistemului reglabil de franare regenerativa, conducatorul auto are posibilitatea de a ajusta intensitatea franarii regenerative, utilizand padelele aflate in spatele volanului. Sistemul recupereaza energia atunci cand este posibil. Mentinand apasata pedala stanga, conducatorul auto poate opri autovehiculul fara a utiliza franele. Impreuna cu senzorul radar, sistemul de franare regenerativa controleaza automat decelerarea, in functie de conditiile de trafic. Vezi mai multe detalii  Culori caroserie
 • highlight_select_view_1 Rosu Pulse & plafon de culoare neagra
 • highlight_select_view_2 Galben Acid & plafon de culoare gri inchis
 • highlight_select_view_3 Alb Chalk & plafon de culoare neagra
 • highlight_select_view_4 Gri Galactic
Optiuni de personalizare Sapte culori de caroserie pot fi combinate cu trei nuante de plafon, rezultand 21 de variante de personalizare.
highlight_grid_1 Head-Up Display (HUD)

HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.

highlight_grid_2 Instrumentar de bord 7"

Noul ecran de 7" al bordului afiseaza informatii despre nivelul de incarcare a bateriei, fluxul de energie sau modul de condus. In functie de modul selectat, culoarea fundalului si detaliile afisate in cadrane se modifica, pentru a fi cat mai utile.

Exterior
 • exterior_car_front
  moreBlocuri optice duble
  moreDesign
  aerodinamic
  • exterior_front_sub1_on
   Blocuri optice duble Grila inchisa, elementul de design diferentiator, este incadrata de blocurile optice duble si luminile de zi cu LED pozitionate deasupra farurilor cu LED.
  • exterior_front_sub2
   Design aerodinamic KONA Electric a fost proiectat sa imbine atat designul expresiv, cat si caracterul multifunctional. Grila fata inchisa, forma rotilor, precum si o clapeta de aer pozitionata in bara de protectie fata au fost concepute special pentru reducerea turbulentelor, contribuind la maximizarea eficientei aerodinamice.
 • exterior_car_side
  morePractic
  moreJante din aliaj
  • exterior_side_sub1
   Practic Plafonul ofera posibilitatea de a monta, de exemplu, un portbagaj suspendat, care poate sustine pana la 80 kg.
  • exterior_side_sub2
   Jante din aliaj Jantele din aliaj exprima cel mai bine personalitatea unui autovehicul. Acestea contribuie la agilitate si la reducerea consumului de carburant. KONA Electric este disponibil cu jante din aliaj de 17".
 • exterior_car_rear
  moreBlocuri optice spate
  morePortbagaj
  • exterior_rear_sub1_on
   Blocuri optice spate Tema designului aerodinamic este reluata in partea din spate, prin bara de protectie, care integreaza stopul cu LED, rama blocului optic si farurile subtiri cu LED.
  • exterior_rear_sub2
   Dimensiuni generoase KONA Electric se remarca prin dimensiuni generoase atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Capacitatea totala de depozitare este de 332 litri (cablul de incarcare inclus) si 373 litri fara. Spatiul alocat bagajelor poate fi extins pana la 1.114 litri, prin rabatarea completa a banchetei din spate.
Interior
interior_color_1 interior_color_2
Selecteaza culoarea si materialele preferate
 • Negru
 • Gri
 • Material textilMaterial textil / Piele Piele
 • Material textil / Piele Piele
Eleganta si confort

Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu
descoperim materiale de calitate.

Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu
descoperim materiale de calitate.

interior_section_img_1
 • interior_section_1
  Mereu conectat

  Volanul sportiv dispune de comenzi pozitionate ergonomic,
  pentru a ramane mereu conectat. In plus, functia de
  incalzire ofera un plus de confort in diminetile
  racoroase de iarna (optional).

 • interior_section_2
  Instrumentar de bord 7"

  Noul ecran de 7" al bordului afiseaza informatii despre nivelul de incarcare a bateriei, fluxul de energie sau modul de condus. In functie de modul selectat, culoarea fundalului si detaliile afisate in cadrane se modifica, pentru a fi cat mai utile.

 • interior_tab_view_1 Dimensiuni generoase KONA Electric se remarca prin dimensiuni generoase atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Capacitatea totala de depozitare este de 332 litri (cablul de incarcare inclus) si 373 litri fara. Spatiul alocat bagajelor poate fi extins pana la 1.114 litri, prin rabatarea completa a banchetei din spate.
 • interior_tab_view_2 Consola centrala Pe consola centrala se regasesc toate comenzile care faciliteaza utilizarea modulului shift-by-wire, iar in partea de jos, un spatiu de depozitare pentru obiecte personale.
 • interior_tab_view_3 Plafon panoramic Senzatia de confort si spatialitate, atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasageri, este completata de plafonul panoramic (optional). Disponibil pentru plafonul intr-o singura culoare.
Technology
Puternic si eficient.
 • Acceleratie (0 – 100 km/h) : 7.6 sec
 • Putere maxima : 150 kW
 • Autonomie (teste WLTP*) : pana la 449 km
 • Incarcare rapida : 54 min**
 • Incarcare standard : 9h 35min
 • Viteza maxima : 167 km/h

*Datele prezentate se refera la versiunea de baterie de 64 kWh, masuratori realizate conform reglementarilor WLTP. Potrivit NEDC, KONA Electric ofera o autonomie de 546 km.

** Incarcarea bateriei litiu-ion polimer la o capacitate de pana la 80% cu un incarcator rapid de 100 kW.

Placerea de a conduce

KONA Electric beneficiaza de doua variante de propulsoare, oferind clientilor unul dintre cele mai puternice motoare electrice. Bateria de 64 kWh ofera o autonomie extinsa de 449 de kilometri (conform testelor WTLP)/ 546 de kilometri (conform testelor NEDC), dezvoltand o putere de 204 CP/150 kW. Cu un cuplu de 395 Nm disponibil instantaneu, KONA ofera o experienta la volan exceptionala, accelerand de la 0 la 100 km/ h in doar 7,6 secunde. Cu o capacitate a bateriei de 39,2 kWh, versiunea de baza are o autonomie de 289 de kilometri (conform testelor WLTP)/ 345 de kilometri (conform testelor NEDC), motorul livrand 136 CP/ 100 kW.

tech_motor
 • tech_motor_detail_1
  Motorul electric

  Alege puterea si defineste intervalul preferat prin selectarea
  uneia dintre cele doua versiuni de baterie: 39,2 kWh - versiune
  cu viteza maxima de 155 km/ h si autonomie de pana la 289 de kilometri
  (conform testelor WLTP)/ 345 de kilometri (conform testelor NEDC).
  Versiunea de 64 kWh cu o viteza maxima de 167 km/ h are o autonomie de
  449 de kilometri (conform testelor WLTP)/ 546 de kilometri (conform testelor NEDC).
  100 kw (136 CP) 150 kw (204 CP)

 • tech_motor_detail_2
  Baterie litiu-ion polimer

  Hyundai a optat pentru utilizarea unei baterii litiu-ion polimer, in locul celor conventionale hibride
  nichel-metal. Ambele propulsoare au un cuplu de 395 Nm, livrat prin intermediul sistemului
  de propulsie electrica, KONA Electric accelerand de la 0 la 100 km/h in doar 7,6
  secunde, in versiunea de 64 kWh.
  Versiunea de baza vine cu o baterie care are o capacitate de 39,2 kWh si o autonomie
  de pana la 289 km. Motorul dezvolta 100 kW si are un consum de energie de doar
  13,9 kWh/100 km (conform testelor WLTP). Versiunea cu raza extinsa este
  echipata cu o baterie de 64 kWh, cu o autonomie de pana la 449 km
  (conform testelor WLTP). Autonomie si capacitate baterie: 289 km / 39 kWh 449 km / 64 kWh

Tehnologii inteligente
tech_regenerative_L0
 • LV 0
 • LV 1
 • LV 2
 • LV 3
 • LV 0
 • LV 1
 • LV 2
 • LV 3
 • Nivel 0

  Sistem de franare regenerativa nu este in functiune, iar bateria nu este incarcata.

 • Nivelul intai

  Autovehiculul decelereaza, iar forta de
  incarcare este la nivelul minim.

 • Nivelul al doilea

  Autovehiculul decelereaza intr-un ritm mai alert decat
  anterior, iar forta de incarcare creste.

 • Nivelul al treilea

  Bateria se incarca mai repede decat la nivelul al doilea.

Sistem reglabil de franare regenerativa

Cu ajutorul sistemului reglabil de franare regenerativa, conducatorul auto are posibilitatea de a ajusta intensitatea franarii regenerative,
utilizand padelele aflate in spatele volanului. Sistemul recupereaza energia atunci cand este posibil. Mentinand apasata pedala stanga,
conducatorul auto poate opri autovehiculul fara a utiliza franele. Impreuna cu senzorul radar, sistemul de franare regenerativa controleaza
automat decelerarea, in functie de conditiile de trafic.

tech_regenerative_max
 • LV 0
 • LV 1
 • LV 2
 • LV 3
 • MAX
 • LV 0
 • LV 1
 • LV 2
 • LV 3
 • MAX
HOLD

Mentinand apasata pedala stanga, conducatorul auto poate opri
autovehiculul fara a utiliza franele.
Forta de incarcare este cea mai puternica in acest mod.

Ajustarea intensitatii franarii regenerative

Utilizand senzorii frontali, sistemul mentine viteza si distanta constante fata de vehiculul din fata, accelerand / franand in mod automat. Daca vehiculele din fata s-au oprit, sistemul stop & go aplica o forta de franare pana la oprire, repornind apoi in momentul in care vehiculele din fata se pun in miscare. In cazul in care vehiculul se opreste pentru o perioada mai lunga de trei secunde, conducatoul auto trebuie sa reactiveze sistemul prin butonul de pe volan sau prin apasarea scurta a pedalei de acceleratie. Sistemul functioneaza la viteze intre 0 si 180 km/h.

Sistem inteligent de franare regenerativa

Impreuna cu senzorul radar, sistemul de franare regenerativa controleaza automat decelerarea, in functie de conditiile de trafic.

Pilot automat inteligent cu functie Start/Stop (SCC w/ S&G)

Utilizand senzorii radar din fata, SCC cu Start/Stop pastreaza viteza sau distanta constante pana la autovehiculul din fata, prin franarea sau
accelerarea automate, urmarind variatiile de viteza ale autovehicului din fata, in limita vitezei setate pe pilotul automat.
In cazul in care vehiculul din fata se opreste, sistemul Start/Stop franeaza vehiculul pana la oprire si accelereaza din nou
pana la viteza dorita, imediat ce drumul este liber. Daca vehiculul se opreste mai mult de 3 secunde, conducatorul auto
trebuie sa reactiveze sistemul de la comenzile de pe volan sau prin apasarea scurta a pedalei de acceleratie.
Sistemul functioneaza la viteze cuprinse intre 0 si 180 km/h.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tech_sound_bg_1
Mai multa siguranta

Autovehiculele electrice ofera o accelerare rapida si o operare silentioasa, insa pentru siguranta
pietonilor, biciclistilor etc., care sunt obisnuiti cu sunetul motoarelor cu ardere,
KONA Electric genereaza un semnal sonor care indica functionarea propulsorului.

Click pe pictograma de mai jos pentru experienta audio.
Sistem flexibil de incarcare

KONA Electric dispune de un sistem flexibil de incarcare. Indiferent ca va aflati acasa sau intr-o calatorie,
bateria poate fi incarcata in orice moment, la o statie de realimentare sau la o priza domestica.
Hyundai a optat pentru utilizarea unei baterii litiu-ion polimer, in locul celor conventionale hibride
nichel-metal. Aceasta ofera o incarcare si descarcare eficiente, precum si un randament exceptional.

 • tech_charging_view_1 Incarcare rapida Incarcarea bateriei litiu-ion polimer la o capacitate de pana la 80% dureaza doar 54 de minute cu un incarcator rapid de 100 kW.
  Daca va conectati la o statie de 50 kW, timpul de incarcare pentru bateria de 39kWh este
  de 57 de minute si 75 de minute pentru versiunea de 64kWh.
 • tech_charging_view_2 Incarcare standard Cu incarcatorul on-board de 7,2 kW, care functioneaza la curent alternativ (AC), incarcarea dureaza 9 ore si 40 de minute
  pentru pachetul de baterie de 64 kWh sau 6 ore si 10 minute pentru cea de 39,2 kWh.
 • tech_charging_view_3_1 Programeaza incarcarea Sistemul avansat de gestionare a bateriilor confera libertate de utilizare.
  Personalizeaza orele de incarcare in functie de programul tau.
  • tech_charging_view_3_1 Nivel de incarcare baterie Noul ecran de 7 inchi al bordului afiseaza informatii despre nivelul de incarcare si starea bateriei, precum si despre timpii de incarcare.
  • tech_charging_view_3_2 Timpul de incarcare Pentru mai mult confort, functia de programare a timpului de incarcare afisata pe ecranul central permite setarea intervalului de incarcare, evitand orele de varf.
  • tech_charging_view_3_3 Limita de incarcare Se poate seta o limita de incarcare, de exemplu 50%, pentru a profita de incarcarea rapida la statiile din oras, iar pe timpul noptii bateria sa fie incarcata complet, utilizand priza casnica.
Multiple modalitati de incarcare
tech_grid_1 Cablu de incarcare - priza domestica

Conducatorul auto are posibilitatea de a incarca autovehiculul la o priza domestica (220 V monofazat) utilizand cablul ICCB disponibil in echiparea standard.
Timp de incarcare: 19h pentru bateria de 39 kWh / 31 h pentru 64 kWh*. Portul de incarcare este amplasat in partea din fata, langa logo-ul Hyundai.
*Pot varia in functie de regiune.

tech_grid_2 Statie de incarcare la domiciliu

Pentru o incarcare mai rapida, conducatorii auto pot opta pentru un punct de incarcare la domiciliu. Timp de incarcare la putere de 7,2 kW: 6 h 10 min pentru bateria de 39 kWh/ 9 h 35 min pentru bateria de 64 kWh*. *Pot varia in functie de regiune.

tech_grid_3 Cablu pentru incarcarea la statiile de realimentare

Cu ajutorul cablului, autovehiculul poate fi incarcat la statiile de realimentare. Acesta poate fi utilizat si pentru conectarea la o cutie de perete.

tech_grid_4 Incarcare rapida

Timp de incarcare la statia de 100 kW:
54 de minute pentru o stare de incarcare de 80% pentru ambele versiuni disponibile.
Timp de incarcare la statia de 50 kW (80%):
57 de minute pentru baterie de 39 kWh/ 75 de minute pentru bateria de 64 kWh*. *Pot varia in functie de regiune.

Convenience
Mai multe optiuni pentru tine.
 • convenience_view_01
  Incarcare wireless KONA Electric integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un LED amplasat deasupra suportului.
 • convenience_view_02
  Sistem audio Krell Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.
 • convenience_view_03
  Setare temperatura Pentru mai mult confort, atunci cand autovehiculul este conectat la o sursa externa de alimentare - cum ar fi la domiciliu - sistemul permite stabilirea intervalelor in care autovehiculul va fi incalzit la temperatura dorita, in functie de propriul stil de viata.
 • convenience_view_04
  Scaune incalzite si ventilate Mai mult confort, in orice anotimp, datorita scaunelor fata incalzite si ventilate. In plus, scaunele spate sunt disponibile cu un sistem de incalzire cu doua trepte de intensitate.
 • convenience_view_05
  Garantie Pentru linistea conducatorului auto, KONA Electric dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateria litiu-ion polimer.
Safety
Hyundai SmartSense
KONA Electric beneficiaza de cel mai recent pachet de dotari de siguranta activa si asistenta la condus.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Pilot automat inteligent cu functie Start/Stop (SCC w/ S&G)

  Utilizand senzorii radar din fata, SCC cu Start/Stop pastreaza viteza sau distanta constante pana la autovehiculul din fata, prin franarea sau accelerarea automate, urmarind variatiile de viteza ale autovehicului din fata, in limita vitezei setate pe pilotul automat. In cazul in care vehiculul din fata se opreste, sistemul Start/Stop franeaza vehiculul pana la oprire si accelereaza din nou pana la viteza dorita, imediat ce drumul este liber. Daca vehiculul se opreste mai mult de 3 secunde, conducatorul auto trebuie sa reactiveze sistemul de la comenzile de pe volan sau prin apasarea scurta a pedalei de acceleratie. Sistemul functioneaza la viteze cuprinse intre 0 si 180 km/h.

 • Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban

  FCA reprezinta o dotare optionala pentru KONA Electric. Este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

 • Sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW)

  Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCW detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale.

 • Sistemul de mentinere a benzii (LFA)

  Sistemul de mentinere a benzii (LFA) ajusteaza automat directia pentru ca autovehiculul sa ramana pe mijlocul caii de rulare la viteze cuprinse intre 0 si 145 km/h, atat pe autostrazi, cat si in oras.

 • Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

  Sistemul avertizeaza vizual si sonor la miscari nesigure la o viteza de peste 60km/h, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe banda de rulare.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW)

  Utilizand tehnologia radar, BCW impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.

 • SCC
 • FCA
 • RCCW
 • LFA
 • LKA
 • BCW
 • END
 • safety_tab_view_1 Asistenta pentru faza lunga (HBA) In momentul in care modul auto este selectat, sistemul HBA detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.
 • safety_tab_view_2 Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW) Sistemul permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul sistemului sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.
 • safety_tab_view_3 Functia inteligenta de avertizare asupra vitezei limita (ISLW) Semnele de circulatie sunt recunoscute imediat de catre functia inteligenta de avertizare asupra vitezei limita (ISLW), care afiseaza informatiile atat pe ecranul sistemului de navigatie, cat si pe instrumentarul de bord. Detail View
 • safety_tab_view_4 Sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S) Sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S) actioneaza lampile aditionale in functie de viteza vehiculului si unghiul de virare.

Preturi
Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2020* Pret Program Remat 2020**
136 CP, Highway Highway 40.163 € 35.272 € 33.772 € 22.922 €
204 CP, Highway Highway 44.566 € 39.675 € 38.175 € 27.325 €
204 CP, Highway + Navi Highway + Navi 45.518 € 40.627 € 39.127 € 28.277 €
204 CP, Luxury+ Luxury+ 49.326 € 44.435 € 42.935 € 32.085 €

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Auto Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna septembrie 2020. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Auto Romania, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

**Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, valabila pana la 30 septembrie 2020, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania, calculata in euro si a contravalorii primei de casare de 6.500 RON, disponibila in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu, respectiv a unui ecobonus de 1.000 RON, pentru autovehiculele cu emisii CO2 sub 105 g/ km si a unui ecobonus de 2.500 RON, pentru autovehiculele M-Hybrid. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.

Top