Caracteristici.

Performante sportive.

Dinamism si eficienta.

Noul i30 Fastback N beneficiaza acum de un design modificat si de un tren de rulare actualizat, fiecare element fiind dezvoltat pentru a pune in valoare accentele dinamice.

Performanta

Un nou nivel de sportivitate.

Silueta eleganta a modelului i30 Fastback N inglobeaza caracteristicile dinamice ale versiunii hatchback i30 N in cinci usi.

280 CP
Pachetul Performance.

Pachetul Performance.

In cazul echiparii Performance, motorul dezvolta 280 CP si este disponibil cu transmisie manuala 6 MT sau cu transmisie cu 8 trepte si dublu ambreiaj umed (N DCT). Cuplul maxim al acestei versiuni este de 392 Nm, iar viteza maxima - 250 km/ h.

Doua tipuri de transmisie.

Noul i30 Fastback N este echipat cu un motor turbo de 2,0 litri, cuplat la o transmisie manuala cu 6 trepte (6 MT) sau, in premiera, la o transmisie cu 8 trepte si dublu ambreiaj umed (N DCT).

Transmisie manuala.

Transmisie manuala.

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe singuri treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in sase trepte.

Noua transmisie N DCT.

Noua transmisie N DCT.

Noua transmisie cu dublu ambreiaj umed a fost proiectata pentru a imbina confortul unei transmisii automate cu placerea utilizarii unei transmisii manuale. Conducatorii auto pot selecta modul manual pentru a schimba vitezele cu ajutorul padelelor de pe volan sau a schimbatorului de viteze.

O experienta mai placuta la volan: N DCT.

Transmisia N DCT ofera o accelerare de la 80 la 120 km/ h in 3,5 s (cu 3 s mai rapida fata de transmisia manuala).

O experienta mai placuta la volan: N DCT.

Inspiratie motorsport.

In cazul in care conducatorul auto decide sa utilizeze schimbatorul de viteze, acesta dispune de un mod de functionare tipic sportiv pentru schimbarea rapida a treptelor de viteza.

Inspiratie motorsport.

Padele pe volan.

Conducatorii auto pot selecta modul manual pentru a schimba vitezele cu ajutorul padelelor de pe volan sau a schimbatorului de viteze. Padelele permit utilizatorului sa schimbe vitezele fara a lua mainile de pe volan.

Padele pe volan.

N Grin Shift.

Functia NGS elibereaza puterea maxima a motorului si a transmisiei timp de 20 de secunde. Prin accesarea unui buton disponibil pe volan, pe instrumentarul de bord este disponibil un cronometru care indica timpul ramas pana la dezactivarea acestei functii.

N Grin Shift.

N Power Shift.

NPS se activeaza daca pedala de acceleratie este apasata mai mult de 90%, pentru a anihila orice reducere a cuplului motor, prin schimbarea intr-o treapta inferioara si prin maximizarea puterii transmise la roti.

N Power Shift.

N Track Sense Shift.

NTS recunoaste conditiile de deplasare optime pentru un condus sportiv (de exemplu, pe circuit) si se activeaza automat. Prin selectarea treptei de viteza si a momentului de schimbare potrivite, asigura performante optime, pe care numai un pilot de curse

N Track Sense Shift.

Sistemul de comanda N Grin.

Sistemul de comanda N Grin ofera clientilor optiunea de a alege intre cinci moduri de condus distincte: Eco, Normal, Sport, N si N Custom. Modurile de condus modifica setarile motorului, ale suspensiei, ale controlului electronic al stabilitatii (ESC), ale diferentialului cu alunecare limitata controlat electronic, ale sunetului de evacuare, ale directiei si ale transmisiei, pentru a le optimiza in functie de conditiile de deplasare.

Modul Eco
Modul Normal
Modul Sport
Modul N
Modul N Custom
Setarile modului N Custom.
Modul Eco.

Modul Eco.

Mai multa eficienta.

Modul Normal.

Modul Normal.

Mai mult confort.

Modul Sport.

Modul Sport.

Mai mult dinamism.

Modul N.

Modul N.

Mai multa sportivitate.

Modul N Custom.

Modul N Custom.

Patrunde in lumea motorsport!

Setarile modului N Custom.

Setarile modului N Custom.

Normal, Sport sau Sport+? Alege optiunea preferata.

Sistemul „Launch Control”.

Sistemul „Launch Control”.

Prin intermediul sistemului „Launch Control”, motorul si controlul tractiunii sunt optimizate pentru o accelerare rapida, cu start de pe loc la fel ca in raliuri.

Rev-matching.

Rev-matching.

Functia sincronizeaza motorul cu arborele de iesire si poate fi activat prin intermediul unui buton disponibil pe volan.

Eficienta sporita.

Eficienta sporita.

Noul i30 Fastback N beneficiaza de componente mai usoare, care contribuie la imbunatatirea agilitatii si a manevrabilitatii.

Siguranta

Hyundai Smart Sense.

Noul i30 Fastback N include mai multe sisteme de siguranta activa si de asistenta Hyundai Smart Sense.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA).

Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, sistemul FCA cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

Sistemul LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 180 km/ h.

Sistemul E-Call.

Sistemul E-Call.

Noul i30 Fastback N dispune de sistemul E-Call, care poate fi activat manual pentru asistenta sau automat in cazul unui accident in care s-au declansat airbag-urile.

Conectivitate

Sisteme actualizate.

Pentru noul model va fi disponibila cea mai recenta versiune a aplicatiei Bluelink, prin intermediul careia clientii isi pot localiza autovehiculul sau il pot bloca si debloca de la distanta.

Ecran central de 10,25 inchi.

Ecran central de 10,25 inchi.

Optional, i30 Fastback N poate fi echipat cu sistem de navigatie de 10,25 inchi, care include Apple CarPlay si Android Auto.

Sistem de inregistrare a datelor privind performantele.

Sistem de inregistrare a datelor privind performantele.

Modelul este prevazut cu un sistem de inregistrare a datelor privind performantele, care permite monitorizarea si imbunatatirea competentelor de pilotaj. Aceasta functie salveaza si afiseaza date despre condus, cum ar fi puterea, cuplul si presiunea de supraalimentare. De asemenea, include si un cronometru pentru monitorizarea timpului pe turul de circuit.

Notificari pentru starea autovehiculului.

Notificari pentru starea autovehiculului.

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, utilizatorii pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.

Aplicatia Bluelink®.

Aplicatia Bluelink®.

Bluelink ofera o gama diversificata de servicii de conectivitate pentru calatorii sigure si confortabile.

Afla mai multe

Confort

Caracteristicile de design elegant si sportiv ale modelului i30 Fastback N sunt dublate de un habitaclu spatios, disponibil in combinatia de culori - negru si rosu

Scaune incalzite.

Scaune incalzite.

Noul model dispune, de asemenea, de scaune fata incalzite.

Volan incalzit.

Volan incalzit.

Mai mult confort in anotimpul rece.

Porturi USB.

Porturi USB.

Incarcare wireless.

Incarcare wireless.

Sistem de navigatie

Sistem de navigatie

Senzori pentru parcare fata/ spate.

Senzori pentru parcare fata/ spate.

Descopera mai multe despre i30 Fastback N.

Prezentare.

Prezentare.

Design.

Design.