Performanta.

Autonomie extinsa.

Performanta electrificata.

Noua functie i-PEDAL permite accelerarea/ decelerarea/ oprirea autovehiculului utilizand doar pedala de acceleratie. Sistemul inteligent de franare regenerativa regleaza automat forta de franare in functie de conditiile de trafic.

Performanta

Tu alegi.

Doua optiuni pentru baterie - 48,4 kWh si 65,4 kWh.


Autonomie extinsa.

KONA Electric ofera o autonomie de pana la 514 km (conform WLTP; bateria de 65,4 kWh).

Incarcare rapida.

Autonomie de 162 km in doar 15 min - statie de incarcare DC (101 kW), pentru versiunea cu baterie de 65,4 kWh si cu jante de 17 inchi.

Accelerare sportiva.

0 - 100 km/ h in doar 7.8 s (versiunea cu baterie de 65,4 kWh si cu jante de 17 inchi).

Incarcare rapida
Incarcare standard
Baterie de 65,4 kWh.

Baterie de 65,4 kWh.

Pentru o durata de incarcare de 15 min, autovehiculul ofera o autonomie de 162 de km. Atunci cand autovehiculul este conectat la o statie de 101 kW DC, bateria se incarca in 41 min (incarcarea bateriei de la o capacitate de 10% pana la 80%).

Baterie de 48,4 kWh.

Baterie de 48,4 kWh.

Pentru o durata de incarcare de 15 min, autovehiculul ofera o autonomie de 114 km. Atunci cand autovehiculul este conectat la o statie de 74 kW DC, bateria se incarca in 41 min (incarcarea bateriei de la o capacitate de 10% pana la 80%).

Baterie de 65,4 kWh.

Baterie de 65,4 kWh.

Atunci cand autovehiculul este conectat la o priza domestica de 11 kW sau la o statie de incarcare AC (230 V, trifazat), bateria se incarca in 6 ore si 25 de minute.

Baterie de 48,4 kWh.

Baterie de 48,4 kWh.

Atunci cand autovehiculul este conectat la o priza domestica de 11 kW sau la o statie de incarcare AC (230 V, trifazat), bateria se incarca in 4 ore si 55 de minute.

Cati kilometri parcurgi zilnic?

Calculeaza care este intervalul de timp necesar incarcarii autovehiculului.

120 km

65.4 kWh

2

zile

intre
incarcari

48.4 kWh

1

zile

intre
incarcari

Noul KONA Electric - 100% Electric

Autonomia autovehiculului electric poate fi influentata de o serie de factori, precum: capacitatea bateriei, modul de condus, temperatura exterioara, numarul de pasageri, dar si de multi alti factori externi.


  Electromobilitate.

  Noul KONA EV pune la dispozitia clientilor tehnologii si echipamente de siguranta care asigura o experienta la bord sigura, conectata si confortabila.

  i-Pedal.

  i-Pedal.

  Regleaza nivelul de franare regenerativa cu ajutorul padelelor montate pe volan - utilizand motorul pentru a decelera si a incarca bateria.

  Functie de preconditionare a bateriei.

  Functie de preconditionare a bateriei.

  Noul KONA Electric dispune de un sistem de preconditionare a bateriei, pentru un nivel bun de incarcare, chiar si atunci cand temperaturile sunt foarte scazute.

  Sistem de franare regenerativa 2.0.

  Autonomia poate fi maximizata in timpul condusului cu ajutorul sistemului de franare regenerativa 2.0, care permite incarcarea bateriei, folosind motorul electric pentru a decelera autovehiculul.

  Afla mai multe despre noul KONA Electric.

  Prezentare.

  Prezentare.

  Design.

  Design.

  Caracteristici.

  Caracteristici.