Caracteristici.

SANTA FE. Un univers in care grijile cotidiene dispar.

Tehnologii avansate pentru confort si pentru siguranta.

SANTA FE dispune de sisteme de propulsie eficiente cu optiuni hybrid si plug-in hybrid, precum si de tehnologii avansate pentru siguranta si pentru conectivitate.

Confort

Mai mult spatiu.

Tu, familia si prietenii tai veti aprecia confortul, performantele, dar si designul functional al habitaclului. Spatiul interior a fost reconfigurat, datorita modificarilor platformei. Portbagajul versiunii cu cinci locuri ofera o capacitate totala de 634 l, iar pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 12 l (831 l).

Head-up display.

Head-up display.

SANTA FE este echipat cu head-up display, prin intermediul caruia sunt proiectate, direct in campul vizual al conducatorului auto, informatii relevante despre viteza, navigatie, nivel de combustibil, precum si despre alertele de siguranta.

Sistem audio Krell.

Bucura-te de momente de neuitat, pentru ca sistemul audio Krell ofera performanta sonora remarcabila.

Portbagaj cu deschidere automata

In momentul in care detecteaza proximitatea cheii de acces, portbagajul se deschide automat, oferind acces catre interiorul generos.

Portbagaj cu deschidere automata

Sistem de monitorizare 360°

Utilizeaza o serie de camere plasate strategic, pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

Sistem de monitorizare 360°

Scaune cu reglare electrica pe 8 directii.

Noile scaune frontale disponibile pentru SANTA FE permit reglarea electrica pe opt directii, pentru mai mult confort.

Scaune cu reglare electrica pe 8 directii.

Scaune cu memorie integrata

Prin intermediul functiei de memorie integrata pot fi salvate pana la doua configuratii.

Scaune cu memorie integrata

Conectivitate

Experiente dinamice.

Hyundai a explorat intotdeauna modalitati de imbunatatire  a experientei clientilor cu gama de modele, iar conectivitatea este una dintre cele mai importante directii. SANTA FE dispune de cele mai noi tehnologii si functii avansate de conectivitate.

Incarcare wireless.

Incarcare wireless.

Sistemul - disponibil in consola centrala - permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.

Functii disponibile wireless.

Functii disponibile wireless.

Cu ajutorul Apple CarPlay si Android Auto, disponibile acum wireless, functiile smartphone-urilor cu sistem de operare iOS sau Android pot fi afisate pe ecranul autovehiculului.

Aplicatia Bluelink.

Aplicatia Bluelink.

Permite localizarea/ blocarea/ deblocarea de la distanta, dar si verificarea nivelului de combustibil.

Afla mai multe

Performanta

Noua linie de propulsie electrica.

SANTA FE este primul model european din gama Hyundai construit avand la baza cea de-a treia generatie a platformei producatorului, care ofera o mai mare flexibilitate in dezvoltarea vehiculelor, contribuind la sporirea sigurantei, a eficientei si a performantelor. Odata cu aceasta lansare este introdusa, in premiera pentru Santa Fe, o linie de propulsoare electrificate - hybrid si plug-in hybrid.

Noul propulsor diesel cu 8 trepte de viteza (cutie DCT cu ambreiaj umed)

Noul propulsor diesel cu 8 trepte de viteza (cutie DCT cu ambreiaj umed)

Noua generatie de motoare cu transmisie cu dublu ambreiaj in opt trepte contribuie la cresterea substantiala a cuplului motor, imbunatatind in acelasi timp consumul de carburant. Sistemul ofera o experienta mai dinamica de condus, cu accelerare superioara modelelor cu transmisie manuala clasica.

1,6 l T-GDi turbo hybrid.
1,6 l plug-in hybrid T-GDi.
2,2 l Smartstream diesel.

1,6 l T-GDi turbo hybrid.

Versiunea hybrid - care are la baza noul motor „Smartstream” T-GDi de 1,6 l si un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh - ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm, fiind disponibila cu tractiune 4x2 sau 4x4.

1,6 l plug-in hybrid T-GDi.

Versiunea plug-in hybrid este alimentata de noul motor pe benzina cu injectie directa T-GDi de 1,6 l „SmartStream” asociat cu un propulsor electric de 66,9 kW, care este alimentat de o baterie litiu-ion polimer de 13,8 kWh. Aceasta varianta ajunge la 265 CP si este disponibila cu tractiune integrala.

2,2 l Smartstream diesel.

Propulsorul cu patru cilindri „Smartstream” diesel de 2,2 l ofera o putere de 202 CP si un cuplu de 446 Nm, fiind disponibil cu tractiune 4x2 sau 4x4. Comparativ cu generatia anterioara, noul bloc motor are in compozitie aliaj din aluminiu, care contribuie la reducerea considerabila a greutatii cu 19,5 kg. Mai mult, motorul a fost echipat cu un nou sistem de injectie de 2.200 bar (comparativ cu sistemul de injectie de 2.000 bar de pe motorul anterior), sporind performantele generale.

Selectorul Terrain Mode

Zapada sau nisip? Sport sau Eco? Tu alegi. Poti schimba cu usurinta modurile de condus! Selecteaza modul Sport pentru performante sporite, cu asistare a directiei, turatii si raspuns al acceleratiei modificate. Modul Eco contribuie la un consum redus de combustibil, pentru un condus ecologic, cu raspuns al acceleratiei, turatii si sistem de climatizare performante. La selectarea modului Smart, sistemul comuta automat intre versiunile „Eco”, „Comfort” si „Sport”, in functie de stilul de condus. „Comfort” este modul normal al autovehiculului.

Modul „Snow”
Modul „Sand”
Modul „Mud”

Modul „Snow”

Setarile sunt optimizate in vederea maximizarii aderentei la deplasarea pe suprafete cu aderenta scazuta si acoperite cu zapada.

Modul „Sand”

Performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare moi si cu rezistenta ridicata.

Modul „Mud”

Performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare alunecoase si pe teren accidentat.

Tractiune integrala HTRAC

La fel ca modelul anterior, SANTA FE dispune de tehnologia HTRAC cu tractiune integrala, dezvoltata de Hyundai. De asemenea, include pentru prima data selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, care permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

Comfort.

„Comfort” este modul normal al autovehiculului.

Comfort.

Eco.

Modul Eco contribuie la un consum redus de combustibil, pentru un condus ecologic, cu raspuns al acceleratiei, turatii si sistem de climatizare performante.

Eco.

Sport.

Selecteaza modul Sport pentru performante sporite, cu asistare a directiei, turatii si raspuns al acceleratiei modificate.

Sport.

Smart.

La selectarea modului Smart, sistemul comuta automat intre versiunile „Eco”, „Comfort” si „Sport”, in functie de stilul de condus.

Smart.
O noua platforma pentru performanta si pentru siguranta sporite

O noua platforma pentru performanta si pentru siguranta sporite

SANTA FE a fost construit avand la baza cea de-a treia generatie a platformei producatorului, care ofera o mai mare flexibilitate pentru siguranta, eficienta si performantele autovehiculelor.

Suspensie tip McPherson

Suspensie tip McPherson

Designul imbunatatit al suspensiei tip McPherson ofera acum un raspuns mai precis, pentru o calatorie confortabila.

Siguranta

Pachet avansat pentru siguranta.

Pachetul Hyundai SmartSense integreaza cele mai recente tehnologii pentru siguranta, printre care: sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA), sistemul de monitorizare a unghiului mort (BCA), dar si sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni si biciclisti.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

SANTA FE este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 200 km/ h.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA).

Utilizand tehnologia radar, BCA monitorizeaza zonele laterale spate ale autovehiculului. In cazul in care un alt vehicul este detectat in momentul in care conducatorul auto semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite un semnal sonor.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni si biciclisti.

Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, FCA aplica automat o forta de franare pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Protejeaza-i pe cei dragi

SANTA FE a fost conceput pentru siguranta ta si a celor dragi. Modelul dispune de sase airbaguri: doua frontale, doua laterale si doua cortina.

Afla mai multe despre SANTA FE.

Prezentare.

Prezentare.

Design.

Design.