Caracteristici.

Tehnologii avansate pentru confort si pentru siguranta.

Mai mult confort. Mai multa siguranta. Tehnologii inovatoare.

SANTA FE Plug-in Hybrid dispune de un sistem eficient de propulsie, precum si de tehnologii avansate pentru siguranta si pentru conectivitate.

Performanta

Tehnologie plug-in hybrid.

SANTA FE Plug-in Hybrid - care este echipat cu motorul „Smartstream” T-GDi de 1,6 l si cu un propulsor electric de 66,9 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 13,8 kWh - ofera 265 CP, cuplu de 350 Nm si tractiune integrala. Bateria asigura un mod 100% electric, care poate fi activat printr-un singur buton. Dupa descarcarea bateriei, autovehiculul functioneaza utilizand motorul pe benzina, pentru continuarea deplasarii pana la destinatie, unde bateria poate fi incarcata din nou.

Transmisie automata.

Transmisie automata.

Noua transmisie automata cu 6 trepte asigura performanta si eficienta imbunatatite.

Platforma noua.

Platforma noua.

Datorita noii platforme, ansamblul bateriilor a fost amplasat sub scaunele pasagerilor din fata– pentru imbunatatirea eficientei, fara a afecta spatiul disponibil in habitaclu si in portbagaj.

Baterie litiu-ion polimer.

Baterie litiu-ion polimer.

Bateria de 13,8 kWh maximizeaza atat autonomia in modul electric, cat si capacitatea de stocare a energiei.

Motor electric.

Motor electric.

Motorul electric de 66,9 kW ofera cuplu si eficienta sporite. De asemenea, ofera acceleratii impresionante in momentul demararii.

Fluxul de energie.

In functie de modul de condus, SANTA FE Plug-in Hybrid comuta intre motorul electric si cel conventional sau, uneori, pot fi utilizate simultan. Sistemul regenerativ de franare incarca bateria, folosind motorul electric pentru a decelera autovehiculul. Energia stocata in baterie alimenteaza motorul electric, in situatii precum accelerare/ rampa si deplasarea cu viteza redusa.

Start/ viteza redusa
Accelerare/ rampa
Viteza constanta
Reducerea vitezei/ coborare
Sistemul regenerativ de franare
Start/ viteza redusa.

Start/ viteza redusa.

Energia stocata in baterie alimenteaza motorul electric.

Accelerare/ rampa.

Accelerare/ rampa.

Motorul electric impreuna cu cel pe benzina imbunatatesc performantele, reducand totodata consumul de combustibil.

Viteza constanta.

Viteza constanta.

La o viteza constanta, puterea este livrata fie de motorul pe benzina, fie de cel electric, luand in considerare eficienta.

Reducerea vitezei/ coborare.

Reducerea vitezei/ coborare.

Cu ajutorul motorului electric devenit generator, energia cinetica este transformata in energie electrica, stocata in baterie

Sistemul regenerativ de franare.

Sistemul regenerativ de franare.

Sistemul regenerativ de franare incarca bateria, folosind motorul electric pentru a decelera autovehiculul. La decelerare sau la coborarea pantelor, energia generata este stocata in baterie.

Selectorul Terrain Mode.

Zapada sau nisip? Sport sau Eco? Tu alegi. Poti schimba cu usurinta modurile de condus in functie de conditiile de deplasare si de preferinte! Selecteaza modul Sport pentru performante sporite, cu asistare a directiei, turatii si raspuns modificat al acceleratiei. Modul Eco contribuie la un consum redus de combustibil, pentru un condus ecologic, cu raspuns imbunatatit al acceleratiei, turatiei si a sistemului de climatizare. Pentru performante si eficienta sporite, selecteaza modul Comfort.

Modul „Snow”.

Modul „Snow”.

Setarile sunt optimizate in vederea maximizarii aderentei la deplasarea pe suprafete cu aderenta scazuta si acoperite cu zapada.

Modul „Sand”.

Modul „Sand”.

Performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare moi si cu rezistenta ridicata.

Modul „Mud”.

Modul „Mud”.

Performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare alunecoase si pe teren accidentat.

Tractiune integrala HTRAC™.

Vreme nefavorabila? Viraje restranse? Nicio problema. Modelul este echipat cu un sistem de tractiune integrala HTRAC™, care presupune distributie electronica variabila a cuplului, in functie de viteza autovehiculului si de aderenta de care dispune fiecare roata.

Comfort Mode.

„Comfort” este modul normal al autovehiculului. In conditii de carosabil umed, sistemul distribuie automat puterea catre cele patru roti.

Comfort Mode.

Eco Mode.

Modul Eco contribuie la un consum redus de combustibil, pentru un condus ecologic, cu raspuns al acceleratiei, turatii si sistem de climatizare performante. In conditii de carosabil umed, sistemul distribuie automat puterea catre cele patru roti.

Eco Mode.

Sport Mode.

Selecteaza modul Sport pentru performante sporite, cu asistare a directiei, turatii si raspuns al acceleratiei modificate. In conditii de carosabil umed, sistemul distribuie automat puterea catre cele patru roti.

Sport Mode.

Smart Mode.

La selectarea modului Smart, sistemul comuta automat intre versiunile „Eco”, „Comfort” si „Sport”, in functie de stilul de condus.

Smart Mode.
Suspensie tip McPherson.

Suspensie tip McPherson.

Designul imbunatatit al suspensiei tip McPherson ofera acum un raspuns mai precis, pentru o calatorie confortabila. Suspensia spate de tip multi-link asigura un confort imbunatatit.

Incarcare

Sistem flexibil de incarcare.

Datorita tehnologiei inovatoare, incarcarea modelului SANTA FE Plug-in Hybrid este rapida si facila. Puteti opta pentru incarcarea la domiciliu sau pentru statiile publice de incarcare. Atunci cand autovehiculul este conectat la o priza domestica, incarcarea poate fi programata de la distanta, cu ajutorul aplicatiei Bluelink® instalata pe smartphone. Astfel, incarcarea poate avea loc in afara orelor de varf, atunci cand pretul energiei este mai redus.

Incarcarea la domiciliu/ statie de incarcare AC.

Incarcarea la domiciliu/ statie de incarcare AC.

Autovehiculul poate fi conectat la o priza domestica sau la o statie de incarcare de tip AC.

Cablu ICCB pentru prize domestice.

Cablu ICCB pentru prize domestice.

Autovehiculul poate fi conectat si la o priza domestica cu ajutorul cablului ICCB (cablu de alimentare cu control incorporat). SANTA FE Plug-in Hybrid este echipat cu un incarcator la bord de 3,3 kW, care converteste puterea AC in DC.

Cablu de incarcare pentru statiile de tip AC.

Cablu de incarcare pentru statiile de tip AC.

Conectarea autovehiculului la statiile publice de incarcare de tip AC se realizeaza cu ajutorul unui cablu de incarcare. Acest cablu poate fi utilizat si pentru conectarea la o statie de tip wall box.

Timpul de incarcare.

Timpul de incarcare.

Incarcarea de la 0 la 100% a bateriei de 13,8 kWh dureaza 3 h 30 min (wallbox) si 6 h 30 min (priza domestica).

Programeaza incarcarea
Alege intervalul orar
Limita de incarcare
Programeaza incarcarea.

Programeaza incarcarea.

Sistemul avansat de gestionare a bateriei asigura un control total asupra modului de incarcare. Alege momentul perfect in functie de program si de buget, cu informatii exacte despre timpul de incarcare ramas.

Alege intervalul orar.

Alege intervalul orar.

Pot economisi bani? Utilizeaza functia de programare pentru a seta momentul de start/ stop al incarcarii si pentru a profita la maximum de tarifele din afara orelor de varf. Autovehiculul poate fi incarcat astfel pe parcursul noptii, iar dimineata bateria este complet incarcata.

Limita de incarcare.

Limita de incarcare.

Seteaza limita pentru incarcare – de exemplu, incarcarea bateriei pana la o capacitate de 50% – profita de o statie publica de incarcare rapida, in drum spre casa – iar la domiciliu incarca complet bateria pe timpul noptii, pentru a beneficia de tarifele mai mici la electricitate.

Gaseste o statie de incarcare si un loc de parcare!

SANTA FE Plug-in Hybrid este echipat cu tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura la maximum de mobilitatea electrica. Abonamentul gratuit la serviciile LIVE permite accesarea in timp real a informatiilor despre statiile de incarcare EV, parcare, respectiv distribuitorii Hyundai. In plus, ofera informatii in timp real din trafic, precum detalii despre camerele radar, punctele de interes (POI) si starea vremii.

Cauta statiile de incarcare disponibile.

Mai putine griji privind starea de incarcare a bateriei: ai acces in timp real la informatii despre statiile de incarcare, locatie, tipurile de cablu si disponibilitate.

Cauta statiile de incarcare disponibile.

Parcare.

Descopera si compara optiunile pentru parcare.

Parcare.

Distribuitorii Hyundai.

Atunci cand ai nevoie de asistenta pentru calatoriile pe distante lungi, afla in timp real informatii despre distribuitorii Hyundai din apropiere.

Distribuitorii Hyundai.

Alerte pentru camera radar.

Conduci mai relaxat datorita sistemului de avertizare privind camerele radar. Acest serviciu complex ofera informatii despre existenta camerelor radar fixe si mobile*.
*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.

Alerte pentru camera radar.

Informatii din trafic.

Descopera cele mai potrivite trasee in functie de conditiile predominante. Ajungi mai repede la destinatie, evitand in acelasi timp ambuteiajele si aglomeratia.

Informatii din trafic.

Sugestii pentru POI (puncte de interes).

Cauti un restaurant specific? Identifica locatiile din apropiere si navigheaza direct la acestea. Datorita cautarii de tip text, poti gasi cu usurinta locatia dorita.

Sugestii pentru POI (puncte de interes).

Starea vremii.

Atunci cand pleci la drum, este bine sa fii informat. Serviciul meteo ofera informatii live despre starea vremii pentru orasele mari din Europa.

Starea vremii.

Conectivitate

Tehnologii inovatoare.

SANTA FE Plug-in Hybrid dispune de cele mai noi tehnologii si functii avansate de conectivitate. Sistemul de navigatie cu ecran de 10,25” include un abonament pe o perioada de 5 ani la serviciile Hyundai LIVE.

Incarcare wireless.

Incarcare wireless.

Suportul wireless ofera o incarcare rapida.

Apple Car Play si Android Auto.

Apple Car Play si Android Auto.

Cu ajutorul Apple CarPlay si Android Auto, disponibile acum wireless, functiile smartphoneurilor cu sistem de operare iOS sau Android pot fi afisate pe ecranul autovehiculului.

Servicii de conectivitate Bluelink®.

Servicii de conectivitate Bluelink®.

Bluelink® ofera functii utile, pentru un confort imbunatatit la bord.

Afla mai multe

Confort

O experienta de neuitat.

Tu, familia si prietenii tai veti aprecia confortul, performantele, dar si designul functional al habitaclului. Spatiul interior a fost reconfigurat, datorita modificarilor platformei. Portbagajul versiunii cu cinci locuri ofera o capacitate totala de 634 l.

Functionalitate sporita.

Calatorii pe distante lungi? Scaunele din spate pot fi rabatate intr-un raport 60:40, pentru mai mult spatiu pentru bagaje.

Head-up display.

Head-up display.

SANTA FE Plug-in Hybrid este echipat cu un head-up display, prin intermediul caruia sunt proiectate, in campul vizual al conducatorului auto, informatii relevante despre viteza, navigatie, nivelul de combustibil, precum si despre alertele de siguranta.

Sistem audio KRELL.

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

Portbagaj cu deschidere automata.

In momentul in care detecteaza proximitatea cheii de acces, portbagajul se deschide automat, oferind acces catre interiorul generos.

Portbagaj cu deschidere automata.

Monitorizare portbagaj.

Aceasta functie asigura spatiu suficient pentru a deschide in siguranta portbagajul –de exemplu, pentru parcarea cu spatele langa un perete.

Monitorizare portbagaj.

Sistem de monitorizare 360°.

Parcare in spatii restranse? O spalatorie auto de mici dimensiuni? Nicio problema. Sistemul de monitorizare 360° utilizeaza o serie de camere plasate strategic, pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa.

Sistem de monitorizare 360°.

Scaune cu memorie integrata.

Mai mult confort prin apasarea unui singur buton. Scaunele cu functie de memorie integrata salveaza in preferinte pana la doua configuratii. Cele doua pozitii setate in prealabil pot include chiar si unghiul oglinzilor exterioare.

Scaune cu memorie integrata.

Siguranta

Pachetul Hyundai Smart Sense.

Pachetul Hyundai Smart Sense integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi. Printre acestea se numara sistemul de asistenta pentru parcarea de la distanta (RSPA).

Sistem de asistenta la evitarea coliziunii din unghiul mort (BCA)

Utilizand tehnologia radar, sistemul monitorizeaza zonele laterale spate ale autovehiculului. In cazul in care un alt vehicul este detectat in momentul in care conducatorul auto semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite un semnal sonor.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni si biciclisti.

Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, FCA aplica automat o forta de franare pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

SANTA FE este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 200 km/ h.

Sistem de asistenta pentru parcarea de la distanta (RSPA).

Sistem de asistenta pentru parcarea de la distanta (RSPA).

Sistemul RSPA permite parcarea autovehiculului de la distanta, fara a fi necesaraprezenta conducatorului auto, utilizand doar cheia de acces.

Sistem de asistenta pentru evitarea coliziunilor la mersul in marsarier (PCA-R).

Sistem de asistenta pentru evitarea coliziunilor la mersul in marsarier (PCA-R).

O alta functie noua, sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni in timpul parcarii cu spatele (PCA), utilizeaza camera si senzorii din spate pentru a detecta obstacolele, avertizand conducatorul auto si aplicand automat frana, pentru a evita o coliziune.

Sistem de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA).

Sistem de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA).

SANTA FE Plug-in Hybrid este echipat in premiera cu sistemul de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA). Functia combina sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA) cu pilotul automat inteligent, utilizand senzori si date de navigatie, pentru a asigura functionarea in conditii optime, precum si pentru a ajusta automat viteza. Sistemul HDA poate fi activat printr-un buton existent pe volan.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BVM).

Sistemul BVM monitorizeaza partile laterale si spate ale autovehiculului, indiferent de directia de schimbare a benzilor, informatiile fiind afisate pe ecranul de bord.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BVM).

Sistem de avertizare pentru iesirea in siguranta (SEA).

Sistemul SEA detecteaza prezenta pasagerilor, alertand conducatorul auto la parasirea vehiculului. Sistemul de asistenta pentru iesirea in siguranta blocheaza temporar usile, in cazul apropierii unui vehicul din spate, pentru ca pasagerii sa coboare in siguranta.

Sistem de avertizare pentru iesirea in siguranta (SEA).

Sistem de alerta pentru ocuparea locurilor din spate (ROA).

Sistemul ROA monitorizeaza locurile din spate si avertizeaza conducatorul auto daca sunt ocupate la plecare.

Sistem de alerta pentru ocuparea locurilor din spate (ROA).

Protejeaza-i pe cei dragi.

SANTA FE Plug-in Hybrid este proiectat pentru a asigura protectia conducatorului auto si a pasagerilor. Modelul a fost conceput pentru siguranta ta si a celor dragi. Autovehiculul dispune de sase airbaguri: doua frontale, doua laterale si doua cortina. Acest sistem contribuie la minimizarea deformarii habitaclului.

Descopera mai multe despre SANTA FE Plug-in Hybrid.

Prezentare.

Prezentare.

Design.

Design.