SANTA FE PHEV.

Plugged in to the future.

Impunator. Expresiv. Conectat la viitor.

Disponibil acum cu motorizare plug-in hybrid, SUV-ul Hyundai a fost reproiectat, pentru a asigura spatiu si confort imbunatatite. Cu un design indraznet si o gama de tehnologii inovatoare – SANTA FE este pregatit pentru orice aventura.

Avantajele ambelor motorizari.

Avantajele ambelor motorizari.

Electric – atunci cand iti doresti. Benzina – atunci cand ai nevoie. Dupa descarcarea bateriei, deplasarea este asigurata de motorul pe benzina. Bucura-te de flexibilitatea oferita de autonomia extinsa.

Design indraznet.

Design indraznet.

Prin imbinarea armonioasa a designului sofisticat cu aspectul robust, noua tema de design aduce o schimbare majora si lasa o amprenta puternica in segmentul SUVurilor de clasa mare

Echipamente inovatoare de siguranta.

Echipamente inovatoare de siguranta.

SANTA FE integreaza acum cele mai recente tehnologii pentru siguranta si sisteme avansate de asistenta a conducatorului auto.

Ce inseamna un autovehicul plug-in hybrid?

Un vehicul electric plug-in hybrid (PHEV), asa cum este SANTA FE Plug-in, ofera cea mai buna optiune: electric – atunci cand iti doresti; benzina – atunci cand ai nevoie. Modelele plug-in hibrid au la bord o baterie mai mare (dar nu mai mare ca cea intalnita la autovehiculele BEV), care poate fi reincarcata prin conectare. In plus, daca distanta necesara a fi parcursa depaseste autonomia electrica, autovehiculul poate fi conectat la o statie de incarcare sau calatoria poate fi continuata pur si simplu cu motorul pe benzina. SANTA FE Plug-in functioneaza dupa aceea pe baza unui sistem hybrid complet. In comparatie cu HEV-urile, PHEV-urile ofera autonomie electrica mai mare, astfel incat pentru calatoriile scurte este posibil sa nu fie nevoie sa consumi deloc combustibil. 

Autonomie electrica + flexibilitate.

Autonomie electrica + flexibilitate.

SANTA FE Plug-in Hybrid ofera autonomie electrica pentru calatorii zilnice si flexibilitate pentru distante lungi.

Zero emisii in modul electric.

Zero emisii in modul electric.

Activeaza modul electric printr-un singur buton. Dupa descarcarea bateriei, autovehiculul comuta automat in modul hybrid.

Consum redus

Consum redus

In modul hybrid, motorul electric si motorul pe benzina functioneaza simultan, pentru a asigura un consum si emisii de noxe reduse.

Performanta plug-in hybrid.

Performanta plug-in hybrid.

Profita de un consum redus si de autonomia electrica, datorita motorizarii inovatoare plug-in hybrid.

Descopera
Conectivitate.

Conectivitate.

Santa Fe ofera o gama diversificata de servicii de conectivitate pentru calatorii fara griji.

Exploreaza
Mai mult confort.

Mai mult confort.

De la exteriorul remarcabil la eleganta si versatilitatea interiorului, toti pasagerii vor avea parte de o calatorie placuta si confortabila.

Descopera
Siguranta.

Siguranta.

Modelul integreaza cele mai recente tehnologii pentru siguranta.

Exploreaza

5 ani garantie fara limita de kilometri.

Pornesti linistit la drum. Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid beneficiaza de pachetul de cinci ani garantie fara limita de kilometri. Pachetul include, de asemenea, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice ale autovehiculului. In plus, modelul dispune de o garantie de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateria litiu-ion polimer de inalta tensiune.

Descopera mai multe despre SANTA FE Plug-in.

Design.

Design.

Caracteristici.

Caracteristici.