TUCSON PHEV.

Step in. Stand out.

Design revolutionar. Performanta plug-in hybrid.

Bine ai venit la bordul TUCSON! Cu un design revolutionar, modelul dispune de tehnologii avansate, dar si de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Sistem plug-in hybrid.

Sistem plug-in hybrid.

Noul motor plug-in hybrid ofera o putere combinata de 265 CP si un cuplu maxim de 350 Nm.

Design revolutionar.

Design revolutionar.

Exteriorul TUCSON a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme, pentru o estetica indrazneata si remarcabila.

Tehnologii avansate.

Tehnologii avansate.

TUCSON integreaza cele mai recente tehnologii, pentru siguranta si asistenta conducatorului auto.

Ce inseamna un autovehicul plug-in hybrid?

Un vehicul electric plug-in hybrid (PHEV), asa cum este TUCSON Plug-in, ofera cea mai buna optiune: electric – atunci cand iti doresti; benzina – atunci cand ai nevoie. Modelele plug-in hibrid au la bord o baterie mai mare (dar nu mai mare ca cea intalnita la autovehiculele BEV), care poate fi reincarcata prin conectare. In plus, daca distanta necesara a fi parcursa depaseste autonomia electrica, autovehiculul poate fi conectat la o statie de incarcare sau calatoria poate fi continuata pur si simplu cu motorul pe benzina. TUCSON Plug-in functioneaza dupa aceea pe baza unui sistem hybrid complet. In comparatie cu HEV-urile, PHEV-urile ofera autonomie electrica mai mare, astfel incat pentru calatoriile scurte este posibil sa nu fie nevoie sa consumi deloc combustibil.

Autonomie electrica + flexibilitate.

Autonomie electrica + flexibilitate.

Modelul poate folosi propulsorul electric de 66,9 kW sau doar motorul T-GDi de 1,6 l.

Emisii zero in modul electric.

Emisii zero in modul electric.

Cu ajutorul unui singur buton poti opta pentru modul 100% electric.

Modul hybrid.

Modul hybrid.

In modul hybrid, propulsorul electric si cel GDi functioneaza simultan, contribuind la reducerea consumului si a emisiilor.

Performanta sporita. Emisii reduse. Tehnologie CVVD.

In functie de modul de condus, CVVD regleaza durata de deschidere/ inchidere a supapei, contribuind astfel la maximizarea performantei si a eficientei.

5 ani garantie fara limita de kilometri.

TUCSON Plug-in Hybrid dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de km pentru bateria litiu-ion polimer de inalta tensiune.

Descopera mai multe despre TUCSON Plug-in Hybrid.

Design.

Design.

Caracteristici.

Caracteristici.

N Line.

N Line.