Noua generatie Hyundai i20 WRC se afla in etapa finala de dezvoltare pentru sezonul 2016, din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC)

  • Noul model i20 WRC a parcurs peste 8.000 km in cele 10 luni de teste, programate pe parcursul sezonului 2015
  • Hyundai Motorsport va prezenta oficial masina in cadrul unui eveniment de presa, care se va desfasura miercuri, 9 decembrie, la sediul uzinei din Alzenau, Germania
Hyundai Motorsport se afla in faza finala de dezvoltare a noii generatii i20 WRC, model care va fi utilizat in sezonul 2016, din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).
 
Noul i20 WRC a fost supus unei serii riguroase de teste. In total s-au parcurs peste 8.000 km, pe suprafete diferite, incepand cu luna martie a acestui an. Modelul a fost testat in patru tari – Germania, Franta, Finlanda si Spania. Programul de dezvoltare a autovehiculului a parcurs toate etapele, de la evaluarea componentelor, la setari specifice pentru fiecare suprafata si, desigur, la probele de performanta. Documentatia pentru omologarea masinii a fost transmisa catre FIA, finalizarea procesului avand loc in cursul acestei luni.
 
Hyundai Motorsport va prezenta oficial noua generatie i20 WRC maine, 9 decembrie, in cadrul unui eveniment organizat la uzina din Alzenau, Germania.
 

Ne apropiem de faza finala a pregatirii noului i20 WRC inaintea debutului in Campionatul Mondial de Raliuri FIA WRC din 2016. Modelul a fost testat in toate conditiile posibile atat pe asfalt, cat si pe macadam, urmand ca proba pe zapada sa fie realizata pana la finalul anului in curs. Este o perioada extraordinara pentru Hyundai Motorsport si abia astept sa luam startul cu noua generatie i20 WRC la Monte-Carlo”, a declarat Michel Nandan, directorul Hyundai Motorsport.  

 
Pentru informatii suplimentare, contactati:
Corina Pintilie
Marketing & Communication Manager
corina.pintilie@tiriacauto.ro
 
Despre Hyundai
Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.
Top