Conducem impreuna catre schimbarea lumii.

London Eye, unul dintre cele mai emblematice obiective turistice din lume, straluceste din nou.
O instalatie electrica de lumini a fost montata astfel incat sa modeleze constructia cu forma circulara, transformand-o intr-o imensa litera „Q” cu o inaltime de 135 m, pentru a marca lansarea brandul IONIQ dedicat exclusiv vehiculelor electrice.

Noul brand IONIQ.

Hyundai prezinta IONIQ, brandul dedicat exclusiv vehiculelor cu propulsie electrica. Obiectivul Hyundai este de a oferi clientilor experiente centrate pe solutii adaptate unui stil de viata conectat, in linie cu viziunea producatorului - „Progress for Humanity”.

I'm in charge.

Cu IONIQ ai puterea de a lua decizii importante pentru viata ta, fara a ignora insa impactul asupra lumii. Este sansa ta de a-ti asuma responsabilitatea si de a conduce mai mult decat o masina electrica, de a conduce catre schimbarea lumii.

Sursa de inspiratie.

Denumirea „IONIQ” – obtinuta prin alaturarea cuvintelor „ion” si „unique” – are ca sursa de inspiratie elementele, materialele si tehnologiile utilizate. Un ion este un atom incarcat electric, sugerand combinatia inteligenta a diverselor platforme ale autovehiculului. A doua parte a numelui, extrasa din cuvantul „unique”, evidentiaza angajamentul Hyundai fata de protejarea mediului inconjurator si dorinta de a oferi clientilor experiente peste asteptari.

Hyundai IONIQ.

In 2016, Hyundai a lansat „IONIQ”, primul si singurul model din lume disponibil in trei versiuni de propulsie electrificata - hybrid, plug-in si electric, oferind consumatorilor libertatea de a alege un autovehicul eco potrivit propriului stil de viata.

Trei noi autovehicule electrice.

In urmatorii patru ani, sub umbrela brandului „IONIQ”, vor fi introduse pe piata trei modele electrice. Denumirea modelelor va avea in componenta numere pare pentru sedanuri („IONIQ 6”), respectiv impare pentru SUV-uri („IONIQ 5”; „IONIQ 7”).

Descopera gama Hyundai ECO

Top