Noul Hyundai i20 a castigat premiul „Volanul de Aur 2015”

  • Primul premiu „Volanul de Aur“ obtinut de un model Hyundai
  • Hyundai i20 a convins prin designul atractiv, spatiul generos si calitate  
 

Noua generatie i20 a castigat premiul „Volanul de Aur”. Modelul a obtinut astfel una dintre cele mai importante distinctii din industria auto si primul titlu „Volanul de Aur” pentru Hyundai.

 

Peter Schreyer, Presedinte si Responsabil Departament Design in cadrul Hyundai Motor Group, a acceptat premiul in cadrul unei ceremonii desfasurate la Berlin, in Germania, la sediul Axel Springer Publishing. El a declarat: „Suntem mandri ca cititorii au fost impresionati de unul dintre cele mai noi modele ale gamei. Este o dovada in plus a progresului Hyundai in domeniul designului, calitatii si executiei.”

 

De peste 40 de ani, premiile „Volanul de Aur” recompenseaza cele mai bune modele testate pe parcursul anului. Evenimentul este organizat de revista germana Auto Bild si de cotidianul Bild am Sonntag, distinctiile fiind acordate prin concursul publicatiilor similare din 20 de tari. Alegerea autovehiculelor premiate s-a realizat pe baza a 425.000 de voturi ale cititorilor din Europa.

 

Hyundai i20 a fost selectat la categoria „Masina mica”, pe baza voturilor cititorilor. Castigatorii celorlalte categorii – „Masina compacta”, „Masina medie”, „SUV”, „Masina de lux”, „Masina sport” si „Masina de familie” – au fost desemnati atat pe baza voturilor cititorilor, cat si a notelor acordate de un juriu format din: designeri, jurnalisti si piloti de curse.

 

Aceasta distinctie se alatura celorlalte titluri obtinute de i20, precum renumitele „Red Dot Design Award” si „iF Design Award”. In plus, modelul a fost desemnat anul acesta „Cea mai buna masina din clasa sa” in cadrul unui studiu realizat de publicatia Auto Bild (numarul 32, 2015).

 
Pentru informatii suplimentare, contactati:
Corina Pintilie
Marketing & Communication Manager
corina.pintilie@tiriacauto.ro
 
Despre Hyundai
Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.
Top