Siguranta. Conectivitate. Eficienta.

Construit pentru a excela in fiecare detaliu, noul i30 ofera acum tot ceea ce este mai bun in materie de design, siguranta, conectivitate si eficienta.

Pentru a beneficia de oferta Hyundai, va rugam sa completati formularul de mai jos.


Nume
Prenume
Telefon
Email
Distribuitor
Va rugam sa introduceti textul din imaginea alaturata.

Text ilizibil? Reincercati.


Declar ca am citit Nota de informare si Politica privind protectia datelor; inteleg ca prin completarea formularului, datele personale vor fi prelucrate in scopul procesarii solicitarii.
Declar ca am peste 16 ani si am luat cunostinta de Politica de confidentialitate a site-ului.
Puteti sa va exprimati acordul/ dezacordul prin selectarea unei singure optiuni:
sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct);
nu sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct).
Prezentare

Descopera noul i30.

Design

Design exterior: impunator, indraznet, elegant.

Descopera noul i30. Un design remarcabil, cu suprafete conturate cu eleganta, care desavarseste o tehnologie eficienta.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. close up of the new Hyundai i30 front side

  Expresiv din orice unghi.

  Partea laterala si spatele alcatuiesc o forma unitara, naturala si puternica. Grila frontala de mari dimensiuni, cu un design de tip 3D, confera noului i30 un aspect distinctiv, conturand personalitatea puternica.

 2. close up of the new Hyundai i30 headlights

  Cu un pas inainte.

  Noile faruri cu forma alungita, disponibile optional cu tehnologie MFR LED, precum si luminile de zi cu LED, in forma angulara, completeaza designul elegant.

 3. close up of the new Hyundai i30 rear

  Impresionant din orice unghi.

  Pentru un efect simetric intre fata si spate, stopurile cu LED au fost proiectate in forma de V.

  Design interior: confort si rafinament.

  La interior, Hyundai i30 beneficiaza de un habitaclu elegant si spatios, completat de noi optiuni pentru personalizarea tapiteriei. Toate acestea desavarsite de calitatea si rafinamentul materialelor utilizate.

  interior shot of the new Hyundai i30 dashboard
  1

  Experienta dinamica.

  Noul instrumentar de bord de 7 inchi asigura o experienta placuta la volan, iar ecranul central de 10,25 inchi ofera acces facil la functii de conectivitate precum: sistemul infotainment, sistemul de navigatie si aplicatiile pentru smartphone.

  new air vents of the new Hyundai i30
  1

  Accente distinctive.

  Actualizarile de design interior reflecta caracterul elegant al exteriorului.

  Conectivitate

  Fii mereu la curent cu tot ceea ce se intampla.

  Noul i30 ofera o gama diversificata de servicii de conectivitate pentru autovehicul, cum ar fi abonamentul gratuit pe o perioada de cinci ani pentru serviciile LIVE Hyundai. Conducatorul auto poate afla informatii in timp real despre trafic, statii de alimentare/ locuri de parcare (cu preturi incluse), camere radar* si starea vremii.
  *Functia este disponibila numai in anumite regiuni.

  image of the new Hyundai i30 dashboard from the driver's perspective
  1

  Sisteme avansate de conectivitate.

  Instrumentarul de bord de 7 inchi si ecranul central de 10,25 inchi asigura o experienta dinamica la volan. Noul i30 este compatibil cu Apple CarPlay™ si Android Auto™, care vor fi disponibile wireless, incepand din vara acestui an. De asemenea, i30 ofera si incarcare wireless.

  Siguranta

  Noi functii Hyundai SmartSense.

  Pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul i30, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

  Performanta

  Progres si eficienta.

  Noul i30 dispune de o gama diversificata de motorizari. Propulsorul mild hybrid de 48 V reduce emisiile de CO2, iar transmisia manuala inteligenta (iMT) contribuie la sporirea eficientei. Pentru cei care prefera transmisia automata, varianta cu sistem mild hybrid de 48 V este disponibila si cu transmisie automata cu dublu ambreiaj si sapte trepte.

  Detail image of a Hyundai Turbo GDi petrol engine

  Propulsor pe benzina.

  La baza gamei se afla noul motor de 1,5 litri si 160 CP, disponibil in echiparea standard cu sistemul mild hybrid de 48 V. De asemenea, exista versiunile DPi de 1,5 litri - 110 CP si T-GDi de 1,0 litri - 120 CP (sistemul mild hybrid de 48 V, disponibil optional).

  Garantie

  5 ani garantie fara limita de kilometri.

  Hyundai i30 beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.  Preturi  Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2020* Pret Program Remat 2020**
  i30, 1,5 l, 110 CP, DPi, 5DR, benzina, Comfort Comfort 18.332 € 15.952 € 14.453 € 13.073 €
  i30, 1,5 l, 110 CP, DPi, 5DR, benzina, Highway Highway 20.057 € 17.677 € 16.178 € 14.798 €
  i30, 1,5 l, 160 CP, T-GDi, benzina, M-Hybrid, 48V, 5DR, Highway Highway M-Hybrid 22.437 € 20.057 € 18.558 € 16.648 €
  i30, 1,5 l, 160 CP, T-GDi, benzina, M-Hybrid, 48V, 7DCT, 5DR, Highway Highway M-Hybrid cu 7 DCT 23.746 € 21.366 € 19.867 € 17.957 €
  i30 Fastback, 1,5 l, 160 CP, T-GDi, benzina, M-Hybrid, 48V, 5DR, Highway Highway M-Hybrid 22.913 € 20.533 € 19.034 € 17.124 €
  i30 Fastback, 1,5 l, 160 CP, T-GDi, benzina, M-Hybrid, 48V, 7DCT, 5DR, Highway Highway M-Hybrid cu 7 DCT 24.222 € 21.842 € 20.343 € 18.433 €

  Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
  Hyundai Auto Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

  *Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna august 2020. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Auto Romania, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

  **Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, valabila pana la 31 august 2020, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania, calculata in euro si a contravalorii primei de casare de 6.500 RON, disponibila in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu, respectiv a unui ecobonus de 2.500 RON, pentru autovehiculele M-Hybrid. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
  Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

  Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.