Tehnologii avansate pentru confort si pentru siguranta.

SANTA FE dispune de sisteme de propulsie eficiente cu optiuni hybrid si plug-in hybrid, precum si de tehnologii avansate pentru siguranta si pentru conectivitate.

Confort

Mai mult spatiu.

Tu, familia si prietenii tai veti aprecia confortul, performantele, dar si designul functional al habitaclului. Spatiul interior a fost reconfigurat, datorita modificarilor platformei. Portbagajul versiunii cu cinci locuri ofera o capacitate totala de 634 l, iar pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 12 l (831 l).

Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe

Head-up display.

SANTA FE este echipat cu un head-up display, prin intermediul caruia sunt proiectate, direct in campul vizual al conducatorului auto, informatii relevante despre viteza, navigatie, nivel de combustibil, precum si despre alertele de siguranta.

Sistem audio Krell.

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

Hyundai Santa Fe

Conectivitate

Experiente dinamice.

SANTA FE dispune de cele mai noi tehnologii si functii avansate de conectivitate.

 1. Hyundai Santa Fe

  Incarcare wireless.

  Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.

 2. Hyundai Santa Fe
  1

  Functii disponibile wireless.

  Cu ajutorul Apple CarPlay si Android Auto, disponibile acum wireless, functiile smartphone-urilor cu sistem de operare iOS sau Android pot fi afisate pe ecranul autovehiculului.

 3. Hyundai Santa Fe

  Aplicatia Bluelink.

  Permite localizarea/ blocarea/ deblocarea de la distanta, dar si verificarea nivelului de combustibil.

  Performanta

  Noua linie de propulsie electrica.

  SANTA FE este primul model Hyundai din Europa care foloseste noul sistem de propulsie „Smartstream”, in versiunea hybrid.

  Hyundai Santa Fe

  Noul propulsor diesel cu 8 trepte de viteza (cutie DCT cu ambreiaj umed).

  Noua generatie de motoare cu transmisie cu dublu ambreiaj in 8 trepte contribuie la cresterea substantiala a cuplului motor, imbunatatind in acelasi timp consumul de carburant. Noul sistem ofera o experienta mai dinamica de condus, cu accelerare superioara modelelor cu transmisie manuala clasica.

  1. Hyundai Santa Fe

   1,6 l T-GDi turbo hybrid.

   Versiunea hybrid - care are la baza noul motor „Smartstream” T-GDi de 1,6 l si un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh - ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm, fiind disponibila cu tractiune 4x4.

  1. 1
  1. Hyundai Santa Fe

   1,6 l T-GDi plug-in hybrid.

   Versiunea plug-in hybrid este alimentata de noul motor pe benzina cu injectie directa T-GDi de 1,6 l „SmartStream”, asociat cu un propulsor electric de 66,9 kW, care este alimentat de o baterie litiu-ion polimer de 13,8 kWh. Aceasta varianta, care ajunge la 265 CP, este disponibila cu tractiune integrala.

  1. 1
  1. Hyundai Santa Fe

   2,2 l Smartstream diesel.

   Propulsorul cu patru cilindri „Smartstream” diesel de 2,2 l ofera o putere de 201 CP si un cuplu de 446 Nm, fiind disponibil cu tractiune 4x4. Comparativ cu generatia anterioara, noul bloc motor are in compozitie aliaj din aluminiu, care contribuie la reducerea considerabila a greutatii cu 19,5 kg. Mai mult, motorul a fost echipat cu un nou sistem de injectie de 2.200 bar (comparativ cu sistemul de injectie de 2.000 bar de pe motorul anterior), sporind performantele generale.

  1. 1

  Selectorul Terrain Mode

  Zapada sau nisip? Sport sau Eco? Tu alegi. Poti schimba cu usurinta modurile de condus! Selecteaza modul Sport pentru performante sporite, cu asistare a directiei, turatii si raspuns al acceleratiei modificate. Modul Eco contribuie la un consum redus de combustibil, pentru un condus ecologic, cu raspuns al acceleratiei, turatii si sistem de climatizare performante. La selectarea modului Smart, sistemul comuta automat intre versiunile „Eco”, „Comfort” si „Sport”, in functie de stilul de condus. „Comfort” este modul normal al autovehiculului.

  Hyundai Santa Fe
  1. Hyundai Santa Fe

   Modul „Snow”:

   setarile sunt optimizate in vederea maximizarii aderentei la deplasarea pe suprafete cu aderenta scazuta si acoperite cu zapada;

  2. Hyundai Santa Fe

   Modul „Sand”:

   performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare moi si cu rezistenta ridicata;

  3. Hyundai Santa Fe

   Modul „Mud”:

   performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare alunecoase si pe teren accidentat.

   Tractiune integrala HTRAC

   La fel ca modelul anterior, SANTA FE dispune de tehnologia HTRAC cu tractiune integrala, dezvoltata de Hyundai. De asemenea, include pentru prima data selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, care permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

   Hyundai Santa Fe

   O noua platforma pentru performanta si pentru siguranta sporite.

   SANTA FE a fost construit avand la baza cea de-a treia generatie a platformei producatorului, care ofera o mai mare flexibilitate pentru siguranta, eficienta si performantele autovehiculelor.

   The MacPherson suspension of the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV.

   Suspensie tip McPherson.

   Designul imbunatatit al suspensiei tip McPherson ofera acum un raspuns mai precis, pentru o calatorie confortabila.

   Siguranta

   Protejeaza-i pe cei dragi.

   Pachetul Hyundai Smart Sense integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

   Hyundai Santa Fe

   Sistem de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA).

   SANTA FE este echipat in premiera cu sistemul de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA). Functia combina sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA) cu pilotul automat inteligent, utilizand senzori si date de navigatie, pentru a asigura functionarea in conditii optime, precum si pentru a ajusta automat viteza.

   Protejeaza-i pe cei dragi.

   SANTA FE a fost conceput pentru siguranta ta si a celor dragi. Noul model dispune de sase airbaguri: doua frontale, doua laterale si doua cortina.

   Hyundai Santa Fe