Pentru a beneficia de oferta Hyundai, va rugam sa completati formularul de mai jos.


Nume
Prenume
Telefon
Email
Distribuitor
Va rugam sa introduceti textul din imaginea alaturata.

Text ilizibil? Reincercati.


Declar ca am citit Nota de informare si Politica privind protectia datelor; inteleg ca prin completarea formularului, datele personale vor fi prelucrate in scopul procesarii solicitarii.
Puteti sa va exprimati acordul/ dezacordul prin selectarea unei singure optiuni:
sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct);
nu sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct).
Declar ca am peste 16 ani si am luat cunostinta de Politica de confidentialitate a website-ului.


* Datele prezentate se refera la versiunea de baterie de 64 kWh, masuratori realizate conform reglementarilor WLTP.
   Potrivit NEDC, KONA Electric ofera o autonomie de 546 km.

** Incarcarea bateriei litiu-ion polimer la o capacitate de pana la 80% cu un incarcator rapid de 100 kW.Perioada campaniei: ianuarie - februarie 2020.


Imagini cu titlu de prezentare. Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Consumul pentru Hyundai KONA Electric: 150 – 154 kW/ km.

KONA Electric dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de km pentru bateria litiu-ion polimer. Garantia de 5 ani fara limita de kilometri se aplica doar autovehiculelor Hyundai care au fost vandute initial de catre distribuitorul autorizat Hyundai catre clientul final, conform termenelor si conditiilor prezentate in pasaportul de service.Top