Solicita oferta

Informatii personale:

Nume*
Prenume*
Oras resedinta*
Judet de resedinta*
Telefon*
Email*
Confirmare email*
Introduceti textul din imaginea alaturata.
Text ilizibil? Reincearca.
Fii la curent cu noutatile!

Dorim sa ramanem in contact cu dumneavoastra pentru a va informa cu privire la  promotiile  speciale si la produsele noastre, care v-ar putea interesa. Informatiile dumneavoastra personale vor fi utilizate in mod strict  de catre Hyundai Auto Romania, sau de catre distribuitorii  si reparatorii sai autorizati si va asiguram ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terti.

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu prevederile referitoare la protectia datelor cu caracter personal.

Prin completarea prezentului formular declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, cuprinse in acest document, sa intre in baza de date Hyundai Auto Romania, a imputernicitilor acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si/sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri in actiuni de marketing direct, de promovare a noilor oferte, produse si servicii) in conformitate cu legislatia in vigoare - Legea nr. 677/2001.

Cunosc faptul ca Hyundai Auto Romania este operator de baze de date personale inregistrat sub numarul 3091. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. Hyundai Auto Romania S.R.L., Bdul Ion Ionescu de la Brad, nr. 1A, etaj 2, sector 1, Bucuresti, imi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • sa obtin, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate;
  • sa intervin asupra datelor transmise;
  • sa ma opun prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara.
Top