Garantia Hyundai.

Viitorul este sigur.

Hyundai iti ofera linistea de care ai nevoie prin intermediul unui pachet de garantie. Serviciul "5 ani garantie fara limita de kilometri" reflecta angajamentul companiei de a oferi calitate si asistenta superioare. Nu mai ramane decat sa te bucuri de calatorii mult timp de acum inainte.

Autovehicule noi

5 ani garantie fara limita de kilometri.

Pornesti linistit la drum datorita garantiei de 5 ani fara limita de kilometri. Iti oferim totodata si asistenta rutiera in perioada de garantie si verificam componentele cheie ale automobilului tau, suplimentar fata de reviziile anuale.

Fara limita de kilometri.

Fara limita de kilometri.

Urca la bord si savureaza experienta. Vei descoperi ca in viata, unele lucruri au cu adevarat garantie.

Verificari anuale.

Verificari anuale.

Micile defectiuni pot fi remediate inainte de a intampina probleme. Verificarea starii autovehiculului include: motorul, cutia de viteze, directia, suspensia si sistemul de franare.

Asistenta rutiera.

Asistenta rutiera.

In cazul in care apar defectiuni, beneficiezi de asistenta rutiera gratuita timp de cinci ani — in tara de resedinta sau in strainatate.

Conditii legale.

5 ani fara limita de kilometri.

Increderea deplina in produsele noastre este sustinuta de pachetul "5 ani garantie fara limita de kilometri", care este oferit pentru toate autovehiculele noi ale gamei Hyundai (cu exceptia celor destinate activitatilor de taxi, scoli de soferi si servicii de inchiriere masini).

Clientul inseamna o persoana fizica, companie sau orice alta entitate care cumpara un autoturism nou Hyundai de la un distribuitor autorizat Hyundai, dar nu in scopul revanzarii acestuia sau un autoturism Hyundai achizitionat initial de la un distribuitor autorizat Hyundai de catre o persoana fizica, companie sau orice alta entitate, dar nu in scopul revanzarii.

Sistemele AVN/audio beneficiaza de o garantie de 3 ani in limita a 60.000 km.

Pentru modelele fabricate incepand cu anul 2017, garantia de 5 ani fara limita de kilometri se aplica doar autoturismelor Hyundai care au fost vandute initial de catre distribuitorul autorizat Hyundai catre clientul final, asa cum este prevazut in pasaportul de service.

Conditii generale garantie - autovehicule comercializate incepand cu 15.01.2011

Conditii de acordare garantie

Baterii

8 ani garantie.

Porneste linistit la drum, pentru ca bateriile de inalta tensiune beneficiaza de garantie pentru 8 ani sau 160.000 de kilometri.

Bateriile de inalta tensiune.

Bateriile de inalta tensiune.

Bateriile de inalta tensiune ale autovehiculelor Hyundai cu propulsie electrica, hybrid si plug-in hybrid beneficiaza de garantie pentru 8 ani sau 160.000 de kilometri.

Bateriile sistemelor mild-hybrid.

Bateriile sistemelor mild-hybrid.

Bateriile de 48 V ale modelelor mild-hybrid beneficiaza de 5 ani garantie fara limita de kilometri.

Avantaje suplimentare

Mai multe beneficii pentru tine.

Piese originale
Antiperforare
Vopsea
2 ani garantie pentru piese si accesorii.

2 ani garantie pentru piese si accesorii.

Toate piesele si accesoriile originale Hyundai beneficiaza de doi ani garantie.

12 ani garantie antiperforare.

12 ani garantie antiperforare.

Se acorda pentru piesele metalice care alcatuiesc caroseria autovehiculului - capota, motor, capota portbagaj, hayon, plafon, usi, aripi, stalpi. Sunt excluse autovehiculele comerciale usoare si autoturismele utilizate in regim de taxi, scoli de soferi si serviciul de inchiriere masini.

5 ani garantie pentru vopsea.

5 ani garantie pentru vopsea.

Indiferent de culoarea pe care o alegi pentru noul tau autoturism Hyundai, toate vopselele exterioare beneficiaza de 5 ani garantie fara limita de kilometri.

Intrebari frecvente despre garantie.

 • Ce se intampla in cazul in care vand autovehiculul inainte de perioada de 5 ani?

  Poti vinde autoturismul tau fara nicio grija. Garantia este transferata noului proprietar. Daca vrei sa achizitionezi un autovehicul rulat Hyundai aflat in garantie, trebuie sa verifici daca reviziile periodice au fost efectuate la timp si daca sunt indeplinite toate conditiile de garantie.

 • Pot prelungi perioada de garantie?

  In calitate de producator auto, Hyundai nu ofera o extensie a garantiei de 5 ani fara limita de kilometri. 

 • Sunt elemente care nu sunt incluse in garantie?

  Elementele de mai jos nu sunt acoperite de garantie, cu exceptia cazului in care prezinta defecte ale materialului/ manoperei:

  • Elementele inlocuite in cadrul reviziilor periodice
  • Inlocuirea sau reglarea normala a elementelor servisabile precum becurile, filtrele, stergatoarele, piesele franelor, geometria rotilor etc.
  • Deteriorarile, uzura normala sau matuirea vopselei, tapiteriei sau ornamentelor
  • Deteriorarile sau defectiunile provocate de: 
   • Neglijenta sau intretinerea necorespunzatoare, conform informatiilor din manualul de utilizare
   • Utilizarea incorecta, accident, furt sau incendiu
   • Utilizarea combustibilului, fluidelor sau lubrifiantilor necorespunzatori sau in cantitate insuficienta
   • Modificarea sau reparatia necorespunzatoare
   • Orice dispozitiv si/sau accesorii care nu au fost instalate de Hyundai
   • Problemele minore care nu afecteaza calitatea sau functionarea autovehiculului, cum ar fi zgomotul sau vibratiile usoare
   • Participarea la curse sau la competitii sportive (acestea sunt definite ca probe contratimp formale sau informale, intrecerea cu un alt autovehicul sau orice utilizare sau solicitare anormala a autovehiculului sau componentelor acestuia)
  • Anvelopele: sunt garantate de producatorul acestora, iar garantia este administrata de distribuitorii si de reprezentantii magazinelor de vanzare cu amanuntul.
  • Orice autovehicul sau componenta care a fost avariata in urma unui accident, a unui incendiu sau a unei alte cauze sau care se defecteaza din cauza utilizarii necorespunzatoare, neglijentei, modificarii sau suprasolicitarii ca urmare a depasirii masei maxime autorizate sau care a fost utilizata in alte scopuri decat cele general acceptate pentru care a fost proiectata
  • Orice reparatie sau reconditionare estetica, care nu are nicio legatura cu o defectiune a piesei
  • Spargerea si zgarierea geamurilor, cu exceptia cazului in care exista dovezi evidente care sa sustina afirmatia potrivit careia spargerea a avut loc incontestabil din cauza unui defect de material si/ sau de manopera
  • Defecte ale echipamentelor, dispozitivelor si accesoriilor, altele decat cele specificate, furnizate si/ sau montate pe autovehicule de catre producator si defectele rezultate din utilizarea unor astfel de dispozitive si accesorii nespecificate
  • Problemele si/sau dificultatile care, in general, nu sunt acceptate ca fiind provocate de un defect de material si/ sau manopera si care apar numai in situatii foarte speciale, cum ar fi:
   • Zgomote sau vibratii usoare, care nu s-a dovedit ca afecteaza calitatea sau functionarea autovehiculului
   • Prezenta uleiului sau a altor lichide in jurul garniturilor si/ sau simeringurilor, care nu provoaca un consum de ulei sau picurarea acestuia
   • Spatii intre panouri care se incadreaza in limitele stabilite de producator
   • Defecte de aspect exterior, cum ar fi ale vopselei, cromului si ornamentelor, care nu sunt vizibile decat daca sunt evidentiate cu mijloace speciale;
  • Pierderile provocate de lipsa de utilizare a autovehiculului, pierderile de timp, pierderile sau afectarea bunurilor sau a veniturilor personale, inconvenientele si alte daune colaterale, cum ar fi cheltuielile privind combustibilul, telefoanele, calatoriile, cazarea si inchirierea de autovehicule

  Pentru o lista completa a elementelor care nu sunt acoperite de garantie, consulta intotdeauna termenii si conditiile din manualul de garantie.

 • Care sunt obligatiile mele in calitate de proprietar?

  Pentru a mentine valabilitatea garantiei, esti obligat sa te prezinti cu autovehiculul pentru efectuarea lucrarilor de revizie periodica, cum ar fi schimburile de ulei si verificarea anvelopelor. Pentru informatii suplimentare, consulta manualul de utilizare.

 • Cum pot beneficia de service in garantie?

  Orice distribuitor autorizat Hyundai poate evalua si initia o solicitare de garantie. Reparatia in garantie va fi efectuata tot de catre un reparator autorizat Hyundai. Daca problema afecteaza siguranta deplasarii, contacteaza serviciul de asistenta rutiera, personal sau prin intermediul distribuitorului.

Mai multe despre beneficiile Hyundai.

Mentenanta.

Mentenanta.

Accesorii Hyundai.

Accesorii Hyundai.

Piese originale.

Piese originale.