Hyundai Motorsport.

Descopera Hyundai Motorsport.

Hyundai este un brand orientat catre performanta, care se bucura de succes atat in lumea raliurilor, cat si a circuitelor. Deoarece sporturile cu motor permit transferul experientei cate autovehiculele pentru pasageri, cursele cu modelele electrice reprezinta un nou capitol pentru  Hyundai Motorsport si mobilitatea sustenabila.

Imbinarea performantei cu sustenabilitatea.

Imbinarea performantei cu sustenabilitatea.

Un autovehicul electric de curse, cum este Veloster N ETCR, demonstreaza ca vehiculele electrice de inalta performant reprezinta realitatea.

Afla mai multe

N - proiectat pentru performanta.

Denumirea N, asociata modelelor WCR si TCR, are ca sursa de inspiratie circuitul de la Nürburgring, respectiv centrul global de Cercetare si Dezvoltare al Hyundai Motor Group din districtul Namyang din Coreea de Sud. Sigla N reprezinta o provocare pentru cei care piloteaza modelele WCR, TCR, Rally2, dar si pentru cei care conduc autovehiculele i20 N. i30 N sau KONA N.

Pe langa sigla N, modelele poarta culorile emblematice Hyundai Motorsport. Culoarea de baza este „Performance Blue", find o componenta importanta a identitatii gamei de modele N.

Hyundai Motorsport.

Hyundai Motorsport.

Cu i20 N WRC Rally1, Hyundai porneste intr-o noua aventura in lumea WRC.

Afla mai multe
Campionatul de turisme TCR.

Campionatul de turisme TCR.

Cu i30 N TCR, ELANTRA N TCR, VELOSTER N TCR si VELOSTER ETCR, Hyundai Motorsport se afla pe primele pozitii in cadrul curselor TCR.

Afla mai multe
Rally2.

Rally2.

Hyundai i20 N Rally2 participa in cadrul campionatelor organizate la nivel international, regional si national.

Afla mai multe