Hyundai a inaugurat un nou sediu

Hyundai a inaugurat un nou sediu

HYUNDAI A INAUGURAT UN NOU SEDIU


Hyundai Motor a inaugurat noul sediu motorsport

Recent, a fost inaugurat noul sediu Hyundai Motorsport GmbH in Alzenau, Germania

Infrastructura moderna se intinde pe o suprafata de 8.200 m²

Recent, Hyundai Motorsport GmbH a inaugurat noul sediu in Alzenau, Germania. Reprezentantii Hyundai Motor si Hyundai Motorsport GmbH au participat la ceremonia de deschidere, oferind celor prezenti primul tur al noii facilitati. Oficialii Hyundai Motor Coreea, delegatii filialelor internationale, impreuna cu autoritatile locale bavareze, partenerii si partile interesate au efectuat prima vizita la noul sediu, unde echipa Hyundai desfasoara pregatirile pentru Campionatul Mondial de Raliuri, FIA (Federatia Internationala de Automobilism) 2014.

Compania a inceput sa functioneze la capacitate completa in anul 2013. In prezent, echipa Hyundai Motorsport este formata din 50 de specialisti WRC, care provin din 11 tari. Facilitatea Hyundai Motorsport, care puncteaza angajamentul Hyundai Motor fata de Europa, este localizata in Alzenau si beneficiaza de legaturi directe de transport catre regiunea Frankfurt Rhine. Cladirea, care masoara 8.200 m², se afla la 50 de kilometri distanta fata de Centrul Tehnic European si de Design Hyundai din Russelsheim si in apropierea sediului Hyundai Motor Europa din Offenbach. De asemenea, pe parcursul acestui an, Hyundai Motor, va inaugura centrul de testare a autovehiculelor, localizat in Nürburgring.

Vicepresedintele Executiv si COO al Hyundai Motor Company Tak Uk Im a declarat: „Acest moment este foarte important pentru Hyundai Motor Company. Sarbatorim inaugurarea noului sediu Hyundai Motorsport si, totodata, dorim sa reiteram angajamentul nostru pentru optimizarea constanta a performantelor modelelor Hyundai.

Presedintele Hyundai Motorsport Gyoo-Heon Choi a adaugat: „Sunt incantat de faptul ca am inaugurat oficial noul sediu motorsport Hyundai. Acesta constituie o platforma performanta in domeniul ingineriei, sustinand activitatea Hyundai la nivel global si se reflecta, totodata, asupra marcii, generand noi asteptari si perceptii intr-un mod relevant si captivant.

Directorul echipei Hyundai Motorsport, Michel Nandan, a declarat: „Inaugurarea acestei facilitati reprezinta o etapa importanta in procesul de dezvoltare a echipei motorsport. Am acceptat o provocare pe mai departe, iar acum dispunem de facilitatea ideala pentru a ne pregati.